Μόλις πριν λίγες μέρες αφίχθησαν από Ιαπωνία στο κατάστημα "FishingTime" της Ράνιας Γιαμακίδου, τα νέα καλάμια της Apia καθώς και αξεσουάρ και πλάνοι! Αυτή είναι η πρώτη παραλαβή μες το 2016 και θα ακολουθήσουν κι' άλλες, αφού για πρώτη φορά είχαμε την χαρά να δούμε από κοντά την πολλή επιτυχημένη στην Ιαπωνία σειρά καλαμιών Foojin' R.

apia_eidisi

Πρόκειται για μια σειρά που θεωρείται η πιο βασική της Apia και με προσιτή τιμή σε σχέση με τις άλλες. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η σειρά, πέρα από ότι είναι πιο προσιτή στο θέμα τιμής, είναι και πιο προσιτή στα ελληνικά δεδομένα που τα ψάρια δεν έχουν την μαχητικότητα των ψαριών του ωκεανού στην θάλασσα του συμπλέγματος των νησιών που απαρτίζουν την Ιαπωνία.

foojin r

foojin r art magic

Θα μας απασχολήσει στο μέλλον και ειδικά όσους ασχολούνται με το ψάρεμα με σιλικόνες! Από την μεγάλη ποικιλία των καλαμιών αυτής της σειράς είδαμε τα μοντέλα Art Magic σε μήκη και c.w. πολύ ενδιαφέροντα...

Πέρα από την σειρά Foojin' R, ήρθαν και seabass καλάμια από την σειρά Foojin' AD και από την Foojin' Z. Συγκεκριμένα από την AD είδαμε καλάμια όπως το Lapage, Angel Shooter & Vancoor, καλάμια τα οποία λανσαρίστηκαν μέσα στο 2015 και αγαπήθηκαν από πολλούς στην χώρα μας.

lapage

angel ad shooter

apia_pinakas

Από την σειρά Z, είδαμε το Flow Striker που είναι ένα καλάμι της ελίτ των γιαπωνέζικων seabass καλαμιών και θεωρείται από πολλούς, ως νούμερο ένα! Μια από τις καινοτομίες του είναι οι AGS οδηγοί αλλά και η φουτουριστική πλέξη του carbon.

flow_striker

ags

sect02-01-blank

Εκτός από τα seabass καλάμια, στην νέα παραλαβή υπήρχαν και καλάμια για την τεχνική του shore jigging όπως της σειράς Black Line και της σειράς Foojin Quattro Black. Καλάμια που έχουν αποδείξει την αξία τους στα νερά κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους όπως τα μαγιάτικα και οι συναγρίδες.


Black Line

blackl line ok

blackl line 2 ok

Foojin' QUATTRO BLACK

sect03-01-blank

sect05-pct04

Τέλος, την παραλαβή συμπλήρωναν και άλλα προϊόντα της εταιρείας όπως τα εξωτικά grip Χ-Band, οι δυσεύρετες στην χώρα μας δέστρες καλαμιών και οι πλάνοι Seiryu Premium. Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα έχουμε την τύχη να δούμε και την ολοκαίνουργια σειρά Foojin' XX!!

apia_griph

planoi_apia

jihguyyf

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

logo_fishingtime