Με μεγάλη χαρά και μεγάλη έκπληξη δεχτήκαμε την πρόταση της αγγλικής εταιρείας Anyfish Anywhere μέσω του αντιπροσώπου για την χώρα μας VenMar, να βάλουμε σε πλήρη δοκιμασία τα καλάμια της για το spinning. Η αλήθεια είναι ότι η Anyfish Anywhere είναι γνωστή για την ποιότητα και απόδοση των καλαμιών της σε όσους ασχολούνται στην Ελλάδα με το Heavy Casting, το Casting και τις ρίψεις δηλαδή όπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες!

banner_VENMARΤην ίδια φήμη έχει η εταιρεία αυτή και παγκοσμίως καθώς οι συμμετοχές της σε πρωταθλήματα είναι γεμάτες διακρίσεις και πολλές θέσεις στο βάθρο των νικητών. Η φιλοσοφία της, λοιπόν, διαφέρει από τις περισσότερες εταιρείες ειδών αλιείας, καθώς στα δέκα χρόνια ύπαρξη της δεν βασίζεται στην επιθετική διαφήμιση στα μέσα επικοινωνίας ώστε να αναδείξει τα καλάμια της. Αντί αυτού, έχει διαλέξει να εμπιστευτεί την διάδοση της ποιότητας και χρηστικότητας των καλαμιών σε αθλητές όλων των ειδών πρωταθλημάτων ψαρέματος ή ρίψεων αλλά και σε ανθρώπους οι οποίοι χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και είναι εξειδικευμένοι πάνω σε μια τεχνική ψαρέματος.

Με δεδομένο αυτό το σκεπτικό των ανθρώπων της Anyfish Anywhere, νιώσαμε από την μία πολύ υπερήφανοι που θεώρησαν ότι στο Lurebites υπάρχουν άνθρωποι με εξειδίκευση στο spinning ώστε να δοκιμάσουν τα καλάμια τους, από την άλλη όμως νιώσαμε το βάρος αυτής της ευθύνης γερά στο στομάχι μας...

m1

Τα καλάμια ονομάζονται “Tournament Lure Rod” και έχουν το ίδιο μήκος 2,44 μ. αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά στο lure weight δηλαδή το ένα έχει 5-21 γρμ. και το άλλο 7-28 γρμ. c.w.. Η πρώτη εντύπωση όταν ήρθαν στα χέρια μας ήταν ότι πρόκειται για καλάμια... “σπαρτιάτικα” από θέμα design! Ελπίζουμε να επιβεβαιώσουν αυτό τον χαρακτηρισμό και στις μάχες με τα ψάρια... Αλλά όλα αυτά θα τα δούμε στην πράξη και θα σας τα μεταφέρουμε μέσα από τις σελίδες του site μας. Θα φροντίσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξε η VENMAR και η Anyfish Anywhere και σύντομα θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής μας. Ευκαιρία λοιπόν, να γνωρίσουμε όλοι μας καλύτερα αυτήν την όχι και τόσο γνωστή εταιρεία στην χώρα μας στο spinning. Είμαι βέβαια σίγουρος ότι η εμπειρία και το επίπεδο γνώσης στην κατασκευή μοναδικών καλαμιών που έχουν γενικά οι Βρετανοί, εγγυώνται για το αποτέλεσμα ακόμα και αν αυτή είναι η πρώτη τους προσπάθεια σε μια τεχνική.

FB_VENMAR

Προσεχώς λοιπόν τα νεώτερα!