Η εισαγωγή των τεχνητών δολωμάτων της Ιαπωνικής εταιρίας Jackson στην χώρα μας από την Lamdanet είναι πλέον γεγονός. Όλοι οι λάτρεις του spinning γνωρίζουν ότι η Jackson ανήκει στην αφρόκρεμα των εταιριών κατασκευής τεχνητών δολωμάτων παγκοσμίως και έλειπε από την χώρα μας. Αυτό που χαρακτηρίζει τα τεχνητά της Jackson είναι η πρωτοτυπία στον σχεδιασμό, τα σπάνια χαρακτηριστικά τους και η απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.

Άλλωστε μιλάμε για μια γιαπωνέζικη εταιρία οπότε όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητα... Διαθέτει μεγάλη γκάμα από τεχνητά που θα καλύψουν το ψάρεμα οποιουδήποτε αρπακτικού είτε του αλμυρού είτε του γλυκού νερού. Η παραλαβή της πλήρους γκάμας των τεχνητών της εταιρίας αναμένεται να γίνει στα μέσα του επόμενου μήνα οπότε θα μπορούμε να σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά.

slide01

Αναμφισβήτητα η έλευση τους στην χώρα μας αποτελεί σημαντικό γεγονός και μεγάλη είδηση αφού πια ο Έλληνας spinner έχει στην διάθεση του τα κορυφαία τεχνητά! Μπορείτε να τα δείτε προς το παρόν στο :

elite_logo2