Για το 2017, η γνωστή σε όλους μας Delalande ανανεώνει την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της με νέα μοντέλα. Ανάμεσα τους υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν τα softbaits και η εταιρεία πιστεύει ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Μιλάμε για το Neo Shad με την καινοτόμα ουρά και το πολύ ενδιαφέρον για τα δικά μας αρπακτικά ψάρια, Fire eel!

Neo Shad

neo_shad334455

Το Νeo Shad είναι μια νέα ιδέα που αναπτύχθηκε από την ομάδα των field testers της Delalande. Αυτό το μικρό δόλωμα είναι αρκετά στιβαρό με μια μακρά και λεπτή ουρά και με ένα καινούργιας σχεδίασης τακούνι που του δίνει μια μοναδική έντονη ουραία κίνηση μέσα στο νερό!

neo_shad_catalog

Θα διατίθεται σε τρία μεγέθη (7, 9 & 11 cm) με τρία διαφορετικά βάρη σε jighead (5, 10 & 15 γρμ. αντίστοιχα) και θα ενθουσιάσει όλους τους spinners, ειδικά αυτούς που ψαρεύουν σε εκβολές ποταμών με στόχο το λαβράκι!!


Fire Eel

fire_eel4987477

Το Fire Eel είναι το νεότερο slug στην γκάμα των softbaits της Delalande. Μοιάζει με ζαργάνα (αγαπητό θήραμα στα μεσογειακά αρπακτικά) ή Lancon - χέλι (που προτιμάτε από τους θηρευτές του Ατλαντικού ή της Μάγχης). Λόγω του σχεδιασμού του, κάνει ρεαλιστική κίνηση τόσο στο κατέβασμα όσο και με την πιο αργή ανάκτηση, κάτι που είναι μοναδικό στην παγκόσμια αγορά!

fire_eel_catalog

Θα έρθει σύντομα στην χώρα μας ενώ διατίθεται από την Delalande σε δύο μεγέθη (13 & 18 cm) και σε ποικιλία μεγεθών jighead ανά μέγεθος που ξεκινούν από τα 10 γρμ. και φτάνουν έως τα 80 γρμ. για τα 18 cm. Αυτή η σιλικόνη έχει ειδικά μελετηθεί για να προσελκύσει τα μεγάλα αρπακτικά ψάρια, τόσο στο spinning από την ακτή, όσο και στα ψαρέματα spinning και slow jigging από σκάφος!

arcofil_banner_arthro1