Η Kashima είναι μια πορτογαλική εταιρεία η οποία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από σκληρά τεχνητά δολώματα, διαλεγμένα για τις ανάγκες του spinner της Μεσογείου! Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια οικονομική λύση στο ψάρεμα μας που όμως... να πιάνει και ψάρια!!

Στην χώρα μας τέτοιες εταιρείες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η οικονομική κρίση έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη για "φθηνά" τεχνητά ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να ψαρεύουμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα ακριβά τεχνητά δεν μας χρειάζονται. Όταν όμως προσπαθούμε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας μας να χαμηλώσουμε το κόστος διαβίωσης, δεν είναι δυνατόν να μην κάνουμε και το ίδιο στο χόμπι μας. Η Kashima διαθέτει πολλές τέτοιες λύσεις τις οποίες θα γνωρίσουμε σίγα σιγά μέσα από παρουσιάσεις και δοκιμές στα δικά μας νερά.

Hard-lures kashima-40

Ήδη πολλά από τα τεχνητά της εταιρείας δοκιμάζονται από άκρη σε άκρη στην χώρα μας και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά! Μάλιστα, έχει σχηματιστεί μια μικρή ομάδα ψαράδων από τον εισαγωγέα που τα δοκιμάζει εντατικά και στο μέλλον ευελπιστούμε να μας δώσουν τα συμπεράσματα τους όσον αφορά την απόδοση σε σχέση με τα χρώματα και τις πλεύσεις.

Πατώντας την παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε τον κατάλογο της εταιρείας :

Capa Catalogo pesc.cdr

Κλικ για να δείτε το PDF

Αφού πήρατε μια πρώτη γεύση θα καταλάβατε ότι μιλάμε κυρίως για σκληρά τεχνητά δολώματα μεγάλου μεγέθους άρα κατάλληλα για spinning με μεσαίο εξοπλισμό. Θα τα βρείτε στο e-shop www.smartfishing.gr το οποίο τα διαθέτει τόσο για λιανική πώληση όσο και για χοντρική.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για τιμές και άλλες πληροφορίες :

logo1-322x142