Δελτίο τύπου Anglermania trading ltd

Οι τεχνικές πλέον έχουν γίνει απαιτητικές κατ' επέκταση και οι ψαράδες από πλευράς εξοπλισμού, ακόμη και στα πιο μικρά εξαρτήματα. Η DECOY Japan είναι εδώ και διασφαλίζει 100% όλες αυτές τις ανάγκες με τα προϊόντα της.

GP Ring: Ένα προϊόν απλά μοναδικό στο είδος του. Ανήκει στην κατηγορία των solid rings. * Η compact κατασκευή και το πανίσχυρο του μέταλλο εξασφαλίζουν την σύνδεση μεταξύ του leader και του τεχνητού σας με το μικρότερο και δυνατότερο ring της αγοράς. * Η δύναμη αντιστρόφως ανάλογή με το μέγεθός του Νο3 : 300lb No4 : 400lb No5 : 500lb * Το μοναδικό σαν σταγόνα σχήμα του συγκρατεί ακόμη και το πιο χοντρό leader στην θέση του χωρίς μετακινήσεις που παρεμποδίζουν την ελευθερία κινήσεων του τεχνητού * Οι επιφάνειες του στρογγυλοποιημένες 100% ώστε να μην ανησυχήσετε ξανά για κοψίματα του παράμαλλου σας Απαιτητικοί ψαράδες; ...... απαιτητικές τεχνικές; Η απάντηση είναι μία: DECOY Japan από την Anglermania trading ltd

Θα το βρείτε εδώ:

Χονδρική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο από την Anglermania Trading LTD

Βενιζέλου 13, Ορμίδεια-Λάρνακα

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ : 2661091204 - 6948520332

AnglerManiaDotComWebsiteLogo1