Η εταιρία Delalande ιδρύθηκε το 1979 στη περιοχή Tourangelle και φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια ύπαρξη της! Δηµιουργήθηκε από τον Alain και την Gloria Delalande και πρόκειται για µια οικογενειακή εταιρία µε έδρα της στην πόλη Ballan Miré, περίπου 15 λεπτά από την Tours. H εταιρία έχει αλλάξει πολύ πριν φτάσει στην µορφή που την γνωρίζουμε σήµερα!

Στην πραγµατικότητα η Delalande έχει περάσει από πολλά στάδια ξεκινώντας το 1979 µε την κατασκευή φελλών. Τρία χρόνια αργότερα γίνεται επένδυση στην αγορά µίας µηχανής χύτευσης για βαρίδια και µολυβοκεφαλές, ενώ παράλληλα ο Alain Delalande ξεκινάει την εισαγωγή τεχνητών δολωµάτων από τις Ηνωµένες Πολιτείες.

delalande_mini_book GIA ISSUE-1

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλα τα προϊόντα

Η πρώτη ιδέα δηµιουργίας των δικών τους τεχνητών δολωµάτων ήρθε το 1985, αλλά η υλοποίησή της ξεκίνησε 5 χρόνια αργότερα µε την αγορά της πρώτης µηχανής κατασκευής από τις Ηνωµένες Πολιτείες. Τότε ήταν και η στιγµή που ξεκίνησαν τα πρώτα βήµατα για τη δηµιουργία της µοναδικής φόρµουλας η οποία θα έδινε στα τεχνητά δολώµατα της Delalande ευελιξία, µαλακότητα και αντοχή γνωρίσµατα που την χαρακτηρίζουν µέχρι και σήµερα,.

H Delalande στην έκθεση Natex 2019!

natex_arcofil

Το 1995 η Delalande κατασκευάζει και διαθέτει στη Γαλλία τρία τεχνητά δολώµατα, µεταξύ των οποίων και το µοντέλο Sandra. Η εταιρία τότε αναγνωρίζεται ξεκινώντας την ανοδική της πορεία µέχρι σήµερα. Πλέον µε πάνω από 35 άτοµα εργατικό προσωπικό και παράγοντας καθηµερινά περίπου 20.000 σιλικουνούχα δολώµατα σε πάνω από 20 διαφορετικά µοντέλα και 40 χρώµατα, αποτελεί την κυρίαρχη Ευρωπαϊκή δύναµη στον χώρο των ποιοτικών softbait µε εξαγωγές σε πάνω απο 24 χώρες.

  arcofil_banner_arthro1