Spinning για εμάς σημαίνει βόλτα στην θάλασσα με καλή παρέα, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, στιγμές ξένοιαστες και μυαλό μόνο για αυτές τις στιγμές! Τώρα... αν έχουμε και καμία αναμέτρηση με κάποιο αρπακτικό, η εξόρμηση θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο!! Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε η συνάντηση της ομάδας "SPINNING ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" και τελικά εξελίχθηκε σε "μπάρμπεκιου πάρτι" με πολλά χαμόγελα, άπειρες ψαρο-συζητήσεις, παραδοσιακό φαγητό και ποτό!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστ για ραντεβού μεταξύ μελών της ομάδας για ψάρεμα σε κοντινή περιοχή της Θεσσαλονίκης με σκοπό να συναντηθούμε ώστε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για την τεχνική που μας ενώνει! Πολύ γρήγορα τα λιγοστά άτομα αυτά αρκούσαν για να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους που είδαν με ζεστό μάτι αυτήν την ιδέα.

moudiana13

Η επιλογή λοιπόν ήταν μία : συνάντηση ανοιχτή για όποιον θέλει να έρθει! Πολύ γρήγορα η ιδέα της συνάντησης βρήκε ανταπόκριση από πολύ περισσότερους από ότι αρχικά είχαν δείξει ενδιαφέρον. Όλα όμως έπρεπε να οργανωθούν γρήγορα, μιας και από την αρχή είχε δοθεί η ημερομηνία 03 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στα Ν. Μουδανιά.

moudiana4

Σχεδόν μία εβδομάδα προετοιμασίας έμενε για την συνάντηση και τα μέλη καθημερινά αυξάνονταν ενώ οι ιδέες ή οι επιθυμίες για το πώς θα ήθελαν να περάσουν έπεφταν βροχή! Τότε λοιπόν άρχισε ένα ευχάριστο τρέξιμο!

moudiana17

Έπρεπε να βρούμε ψησταριές, κάρβουνα, τα απαραίτητα κρέατα και ποτά και τέλος δώρα. Εδώ θα κάνω μία παρένθεση για το θέμα “Δώρα” γιατί κάποιοι ίσως να νομίζουν ότι έχουμε μία ομάδα για να βγάζουν κέρδος οι διαχειριστές της.

moudiana2

Η ομάδα μας έχει σαν μοναδικό στόχο, το κέρδος των μελών της. Τι σημαίνει κέρδος; Το να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, που θα περνάμε καλά, θα διευρύνουμε τις γνώσεις μας πάνω στο spinning αλλά και να βοηθήσουμε τα μέλη να αποκτήσουν εξοπλισμό γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Ειδικά για το τελευταίο προσπαθούμε σε κάθε εκδήλωση μας να έχουμε δώρα για τους παρευρισκόμενους ενώ στο μέλλον θα θέλαμε να μπορούμε να έχουν όλα τα μέλη κάποια έκπτωση από τα καταστήματα της Βορείου Ελλάδος.

moudiana3

Έτσι προσπαθούμε να στηρίξουμε την αγορά της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο καθώς πιστεύουμε ότι η επαφή με τα καταστήματα θα τους οδηγήσει ώστε να έχουν όλα τα προϊόντα του spinning που χρειαζόμαστε και να μην τα ψάχνουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει για το “SPINNING ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ” η λέξη “δώρα” και τίποτα παραπάνω.

dorothetes_moudania

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η αναζήτηση δωροθετών που βρέθηκαν γρήγορα, μιας και η υλοποίηση της ιδέας άρεσε στα καταστήματα που ανταποκρίθηκαν γρήγορα. Είναι ευχάριστο αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, καταστήματα να συνεισφέρουν σε μια συνάντηση μελών ομάδας τα προϊόντα τους, βοηθώντας με εξοπλισμό!

moudiana14

Τα καταστήματα μας δείχνουν εμπιστοσύνη και τους τιμά ότι είναι δίπλα στον ερασιτέχνη ψαρά, βοηθώντας τον με οποιοδήποτε τρόπο τους ζητηθεί. Αυτό πιστεύω είναι το πιο σημαντικό από όλα! Η ομάδα "SPINNING ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" θα συνεχίσει με ακόμη πιο δυνατό ρυθμό και θερμά ευχαριστεί τους δωροθέτες που πλαισιώνουν κάθε της ενέργεια!

moudiana16

Αφού λοιπόν έκλεισαν και τα δώρα που ήταν πλούσια έμενε να οργανωθεί μία φοβερή ιδέα των μελών της ομάδας, το "μπάρμπεκιου"! Με γρήγορες κινήσεις φροντίσαμε και για αυτό! Ήρθαμε σε επαφή με την εταιρεία CARNE που δραστηριοποιείται στο εμπόριο κρεάτων η οποία είδε ευχάριστα το γεγονός της συνάντησης και προσέφερε τα εδέσματα της.

carne_logo

Η εταιρεία"Carne" δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας κρέατος και αποτελεί νούμερο ένα επιλογή τόσο σε μεγάλες μονάδες εστίασης όσο και λιανικής με προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης.

26ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς Νέα Σάντα 23410 66006 Υποκατάστημα 1 Κωνσταντινουπόλεως 441 (πρώην 56 Και 135)Αχαρνές Αττική Υποκατάστημα 2 Νέα Καρβάλη Καβάλας[/blockquote]

Αλλά πέρα από τις δικές μας κινήσεις, τα μέλη της ομάδας σχεδίαζαν να φέρει ο καθένας ότι μπορεί ώστε να στηθεί ένα πλούσιο τραπέζι! Στο τέλος ακόμα και επιδόρπιο φέρανε!!!

Ο Κώστας Μασούρας μπήκε κατευθείαν στο... ψητό της συνάντησης!

Ο Κώστας Μασούρας μπήκε κατευθείαν στο... ψητό της συνάντησης!

Η μέρα έφτασε και όλοι μαζεύτηκαν στον τόπο της συνάντησης με τρομερή όρεξη... για όλα! Ξεκίνησαν όλοι με χαλαρούς ρυθμούς το ψάρεμα για καλαμάρια, καθώς ο καιρός ήταν ιδανικός χωρίς αέρα και κρύο.

moudiana9

Από την πρώτη στιγμή λειτουργήσαμε σαν μια παρέα που γνωριζόμαστε χρόνια και ας μην είχαμε ιδωθεί οι περισσότεροι ποτέ από κοντά. Και αυτό το επιβεβαίωσαν τα πολλά πειράγματα που έδιναν και έπαιρναν μέχρι και το τέλος της συνάντησης.

moudiana6

Εντωμεταξύ τα πρώτα καλαμάρια βγήκαν, ανεβάζοντας ακόμη πιο πολύ την διάθεση! Αυτή ήταν η αρχή της συνάντησης όχι όμως για τον Κώστα Μασούρα, που με το που ξεκίνησαν οι βολές ξεκίνησε και αυτός τις φωτιές!

moudiana10

Οι φουφούδες πήραν μπρος και γρήγορα σε όλους "έσπασε" την μύτη ή τσίκνα οπότε ένα ένα τα καλάμια έμεναν στην άκρη. Στρώσαμε ένα τραπέζι με τσίπουρα και κρασιά, ξεκινώντας ένα πάρτι όπως τότε που ήμασταν παιδιά! moudiana7

Μεγάλα πηγαδάκια στήθηκαν γύρω-γύρω από τις φωτιές και οι συζητήσεις και τα πειράγματα δεν είχαν σταματημό. Άλλοι ψάρευαν, σταματούσαν για ένα μεζέ και λίγο τσίπουρο και ξανά στο σκανάρισμα της θάλασσας για κάνα καλαμάρι ενώ άλλοι δεν το κουνούσαν ρούπι δίπλα από τη φωτιά! Έτσι κύλισε η βραδιά σε χαλαρούς ρυθμούς με πολύ φαγητό και ποτό, πειράγματα, γέλια. Ψάρια δεν βγήκαν αλλά δεν φάνηκε να πειράζει κανέναν μιας και το ψάρεμα ήρθε σε δεύτερη μοίρα!

moudiana8

Μας συγκίνησε ιδιαίτερα η συμμετοχή στην συνάντηση των μελών της ομάδας των Σερρών "SPINNING SERRES TEAM" με μάλιστα θερμή παρουσία! Χαρήκαμε που δέχτηκαν την πρόσκληση μας, δείχνοντας έμπρακτα ότι το spinning ενώνει και δεν χωρίζει.

moudiana11

moudiana12

Τους θεωρούμε αδέλφια μας και θα θέλαμε στο μέλλον να συμμετέχουμε και να συμμετέχουν σε ότι διοργανώνεται. Μας φυλάγανε και μία έκπληξη που ήταν το παραδοσιακό γλυκό Σερρών "ακανές" ώστε μαζί με τα τουλουμπάκια και τα κουρκουμπίνια του Κωστή Μασούρα να κλείσει γλυκά η βραδιά!

moudiana1

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πώς αρκετά μέλη παραμέρισαν υποχρεώσεις και "κατάπιαν" χιλιόμετρα για να βρεθούν σε αυτήν την συνάντηση που πραγματικά αποτέλεσε ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα! Ο στόχος είχε επιτευχθεί!!

moudiana15

Το τέλος της συνάντησης ήρθε με την κλήρωση των πλούσιων δώρων των δωροθετών που δόθηκαν στα μέλη της ομάδας ως καρτελάκια τα οποία θα έδειχναν στο κάθε κατάστημα ώστε να παραλάβουν το δώρο τους. Αυτά ήταν :

  1. Μηχανισμός Shimano Catana 2500 η αξία του οποίου δίνετε και σε δωροεπιταγή από το κατάστημα Καδόγλου
  2. Τέσσερα νήματα silent eight από το κατάστημα Thalassa Shop
  3. Το κατάστημα "Θ.Καρασαββίδης HOBBI.GR" πρόσφερε ένα μηχανισμό OKUMA CEYMAR C-30 και ένα νήμα Daiwa J-braid 300m Multicolor
  4. Το κατάστημα Νήμα-Αγκίστρι πρόσφερε ένα καλάμι Eging Majorteck
  5. Tο κατάστημα ΑΓΚΊΣΤΡΙ πρόσφερε μία πετονιά TRABUCCO XPS SALTWATER 150 μέτρων και ένα καλάμι Shimano Joy XT

Επίσης μοιράστηκαν σε όλους Τ-shirt με το logo της ομάδος προσφορά της εταιρείας Αφοί Κασάμπαλη (Shimano)!

mplouzes_shimano Σαν δημιουργός της ομάδας, θέλω να πω πως νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντι σε όλα τα μέλη που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα δηλαδή να έχουμε μια ομάδα spinning η οποία είναι πάνω από όλα μια δεμένη παρέα! Αυτή η πρώτη η συνάντηση μας έδειξε ότι το να περνάμε καλά και να ψαρεύουμε είναι αυτά που μας ενώνουν οπότε στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να γίνουν και άλλες συναντήσεις αυτής της παρέας! Να είστε καλά και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!!

banner_boreia_ellada