Ένα διήμερο γεμάτο γνώση για το ψάρεμα προσφέρει σε όλους του Κύπριους το κατάστημα ειδών αλιείας "Fishing Addicted" που βρίσκεται στην 8str Καλλιπόλεως στην Λευκωσία! Το event θα λάβει μέρος στο κατάστημα στις 1 και 2 Μαρτίου και αφορά ένα κύκλο σεμιναρίων για τις σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος από την ακτή και το σκάφος.

  • Την πρώτη ήμερα (Πέμπτη) ο Γιώργος Φενερλής θα αναλύσει όλους τους τρόπους και μεθόδους ψαρέματος που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα για τις τεχνικές του spinning, του eging και του LRF ενώ θα υπάρξει και μία αναλυτική ενημέρωση για την συμβολή των ενισχυτικών της Tera & GFS στα ψαρέματα αυτά με την συμβολή του κατασκευαστή τους, Θοδωρή Ρατζώνη.
  • Την δεύτερη ημέρα (Παρασκευή) ο Παύλος Χατζηαντώνης μαζί με τον Θοδωρή Ρατζώνη, θα μας εισάγουν στις δυναμικές τεχνικές του σκάφους : tenya, zoka & tai rubber. Στόχος είναι να πάρει ο καθένας από εσάς όλη την βασική γνώση που χρειάζεται, ώστε ακόμα και αν θελήσετε για πρώτη φορά να ασχοληθείτε με αυτές, να πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες σας για ένα επιτυχημένο ψάρεμα!

DIAFHMISH LURE BITES

Η ώρα έναρξης θα γίνει και για τις δύο μέρες στις 18:00 ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Το κατάστημα θα προσφέρει αναψυκτικά και θα υπάρχει μπουφές, οι εταιρείες θα κληρώσουν πλούσια δώρα και θα υπάρχουν πολλές ακόμα εκπλήξεις!! Να είστε όλοι εκεί!!!  

diafimisi_seminario2