Ο αλιευτικός τουρισμός εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την αλλαγή της νομοθεσίας, απλώνει τα δίχτυ του και στη χώρα μας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν και στον τόπο διαμονής μου την Νέα Μάκρη Αττικής, ο καπετάν-Γιάννης πήρε την απόφαση να μετατρέψει το επαγγελματικό σκάφος αλιείας του, ένα παραδοσιακό τρεχαντήρι 11 μέτρων, σε τουριστικό, οργανώνοντας αλιευτικές εκδρομές.

armenistis orthio

Με αυτόν τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα σε όσους παράκτιους ψαράδες ή όσους ψαράδες που λόγω οικονομικής κρίσης έχουν μείνει χωρίς πλωτό μέσο να εξασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι στα γαλανά νερά του Ν. Ευβοϊκού.

armenistis1

armenistis2

Το σκάφος έχει χωρητικότητα 8 ατόμων και διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για καθετή και τσαπαρί αλλά και για πιο εξειδικευμένες τεχνικές όπως το slow pitch, inchiku, tenya κ.α. Επίσης εάν το γκρουπ το επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει και να μάθει τα μυστικά παραδοσιακών ψαρεμάτων όπως το παραγάδι και τα δίχτυα. Το ψάρεμα γίνεται διασκεδαστικό και αποδοτικό αφού η 25χρονη εμπειρία του καπετάν – Γιάννη αποτελεί εγγύηση.

armenistis3

armenistis4

Η αλιευτική εκδρομή μπορεί να μετατραπεί σε καθαρά τουριστική δίνοντας τη δυνατότητα σε οικογένειες ή άτομα που δεν ασχολούνται με την αλιεία να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και μπάνιου σε ερημικές παραλίες του Ν. Ευβοϊκού ή στα καταγάλανα νερά του συμπλέγματος νησιών Πεταλιών.

armenistis5

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις να επικοινωνήσετε με τον Καπετάν – Γιάννη στο τηλέφωνο 6932267887 και στο www.armenistis-fishingtrips.gr

*Εκ της συντάξεως : Το παρόν κείμενο αποτελεί δελτίο τύπου και την ευθύνη της αξιοπιστίας και ιδεολογίας του φέρει ο υπογραφών αρθρογράφος