Η ανάγκη για μεταφορά των τεχνητών δολωμάτων και των διάφορων αξεσουάρ είναι τόσο βασική όσο και το ίδιο το καλάμι με τον μηχανισμό μας. Αυτήν ακριβώς την ανάγκη ήρθε να καλύψει η Tackle and Lure Bag από την HTO, συνδυάζοντας το λογικό εξωτερικό μέγεθος με το ευρύχωρο εσωτερικό.

Ο μόνιμος πονοκέφαλος του spinning και ιδιαίτερα των ψαράδων που συνεχώς μετακινούνται είναι η τσάντα μεταφοράς. Όλοι θέλουμε να έχουμε μαζί μας τα αναγκαία για ένα πολύωρο ψάρεμα, αλλά με λίγο βάρος για να μην μας κουράζει. Η Tackle and Lure Bag πραγματικά καταφέρνει να βρει την χρυσή αυτή τομή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι εξωτερικές διαστάσεις της είναι 35x18 πόντους με 22 πόντους ύψος. Διαθέτει τέσσερις χώρους αποθήκευσης, ένα κεντρικό και τρεις πλαϊνούς. Ο κεντρικός χώρος χωρά άνετα 2 κασετίνες με τεχνητά (παίρνει όρθιο ένα μπουκάλι νερό 0,33L) και στο καπάκι διαθέτει πλέγμα για διάφορα αξεσουάρ όπως παραμάνες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι δύο πλαϊνές θήκες είναι ίδιου μεγέθους και χωρούν αρκετά πράγματα όπως ένα μικρό τρίποδο, τον φακό μας ή ακόμα και σκούφο με γάντια! Η μπροστινή θήκη καταλαμβάνει σχεδόν όλο το μπροστινό μέρος και διαθέτει και αυτή εσωτερικά πλέγμα για μικροαντικείμενα. Είναι ιδανική για να βάζουμε παράμαλλα, φακελάκια με σιλικόνες, ψαλιδάκια και πενσάκια καθώς η θέση της και το μέγεθός της είναι ακριβώς για να μην ψάχνουμε άδικα τα βασικά.

Ποιότητα κατασκευής και εργονομία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η ποιότητα κατασκευής και η εργονομία του, δηλαδή ο σχεδιασμός του, είναι τα βασικά πράγματα σε ένα προϊόν. Και σε αυτό τον τομέα η ΗΤΟ τα κατάφερε περίφημα. Όλο το εξωτερικό μέρος είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC, με εσωτερική επένδυση για προστασία από την υγρασία και ενδιάμεση ενίσχυση πολυουρεθάνης για την προστασία από χτυπήματα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα φερμουάρ είναι βαρέως τύπου πλαστικά για αντοχή στο διάβρωση, και τα μεταλλικά μέρη είναι βαμμένα για περισσότερη προστασία. Διαθέτουν δε και "flap" ή αλλιώς "αυτάκια" που τα καλύπτουν από τις καιρικές συνθήκες. Στην άκρη τους έχουν κορδονάκι με λαστιχένιο το logo της HTO για να μην τα ψάχνουμε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο κάτω μέρος είναι ραμμένα δυο μεγάλα οδοντωτά λάστιχα για να μην γλιστρά σε ολισθηρές επιφάνειες. Για την μεταφορά τώρα έχει δύο χερούλια μεταφοράς που έχουν και έξτρα σκρατς για να μπορούμε να τα πιάνουμε με μια κίνηση. Ο ιμάντας μεταφοράς έχει μια μεγάλη μαλακή ενίσχυση για τον ώμο. Την εμφάνιση ολοκληρώνει το μεγάλο ψαράκι της HTO με το logo της δίπλα.

Εντυπώσεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όσον αφορά τον εξοπλισμό που χρησιμοποιώ πραγματικά τον φέρνω στα όριά του. Δεν το κάνω επίτηδες , απλά θεωρώ ότι εκεί θα δείξει το πραγματικό πρόσωπό του. Όταν ήρθε στα χέρια μου η Tackle and Lure Bag πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον όγκο των αντικειμένων που παίρνει. Συγκρίνεται με σακίδια πλάτης όμως η μεγάλη διαφορά είναι ότι έχεις τον εξοπλισμό έτοιμο για χρήση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Είτε για καλαμάρια, είτε για ολιγόωρο spinning, είτε για Lrf, δεν υπήρχε κάτι να αφήσω στο αμάξι. Δεν φοβήθηκα να την ακουμπήσω στην βρεγμένη παραλία, ενώ η τετραγωνισμένη κατασκευή της με βοήθησε να στηρίξω το καλάμι μου στα βράχια. Ένα allround εργαλείο κατασκευασμένο για ψάρεμα και όχι απλά ένα τσαντάκι με logo. Όσο για την τιμή της ...ούτε σχολική δεν παίρνεις!

Για τιμές και άλλες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

Tiniakos