Όπως είχαμε υποσχεθεί, ήρθε η ώρα να σας ανταμείψουμε για την συμμετοχή σας στην ομάδας μας! Σκεφτήκαμε λοιπόν τον πιο δίκαιο τρόπο που είναι οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί από τους οποίους εσείς ανακηρύσσετε τον νικητή. Δώρα για την τεχνική του Spinning προσφέρθηκαν πολλά από πολλές εταιρίες και τους ευχαριστούμε για αυτό. Οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορούμε αν θέλουμε να έχουμε... κάθε μήνα να έχουμε ένα τέτοιο διαγωνισμό!

foto_omadas_spinning

Για ξεκίνημα διαλέξαμε τις ιαπωνικές σιλικόνες της BlueBlue, προσφορά της εταιρείας Rizoulis Sport Fishing. Συγκεκριμένα, δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία Jolty 15γρ και ένα σετ Ninjari της επιλογής τους σε χρώμα και μέγεθος, αμφότερα της εταιρείας BlueBlue. Τα δώρα θα αποσταλούν στους νικητές, απευθείας από την εταιρεία. Για να μάθετε περισσότερα για αυτά πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους :

anoigma_jolty_nea

Παρουσίαση Jolty από την BlueBlue

anoigma_ninjari_blueblue_boukis

Παρουσίαση Ninjari από την BlueBlue

Για να μαθαίνεται πρώτοι τα νέα της BlueBlue γίνεται μέλος της ομάδας:

team_blueblue_hellas

Κλικάρετε την φωτογραφία!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 25/04/19 και θα τελειώσει στις 5/05/19 ενώ οι όροι του είναι απλοί :

Δημοσιεύστε στην ομάδα μια φωτογραφία σας ή και παραπάνω όπου θα απεικονίζεται μια οποιοδήποτε στιγμή από το ψάρεμα σας με την τεχνική του spinning. Κοινοποιήστε στο προφίλ σας τον διαγωνισμό. Φωτογραφίες με πολλά ή νεκρά ψάρια δεν παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό. Επίσης, συμμετοχή δεν θα έχει κανείς αρθρογράφος του Lurebites. Κερδίζουν οι δύο φωτογραφίες με τα περισσότερα Like!!

lblogo