Colors: Green Color

του Lurebites

 

Στην Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες εξόδου της Αττικής προς γνωστούς ψαρότοπους εδρεύει ένα υπέρ – πλήρες κατάστημα ειδών αλιείας. Οι περισσότεροι θα γνωρίζεται σίγουρα ότι πρόκειται για το Darivianakis Fishing Store!

Η εποχή που διανύουμε είναι από τις καλύτερες για το ψάρεμα των κεφαλόποδων. Καλαμάρια και σουπιές έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην παράκτια ζώνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ψάρεμα με την τεχνική του Eging να έχει την τιμητική του!

του Lurebites

 

Οι φίλοι του ψαρέματος αναζητούν συνεχώς λύσεις, πληροφορίες αλλά και εξοπλισμό ώστε να καθιστούν κάθε ψαρευτική τους περιπέτεια μοναδική!

Η απάντηση σε όλα αυτά που απασχολούν τόσο τους ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες ψαράδες έρχεται από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το κατάστημα "Fishing Pro" που εδρεύει στο Philippos Business Centrer Αγίας Παρασκευής & Λαέρτου 16 (περιοχή Cosmos)!

Ένα υπερπλήρες φυσικό κατάστημα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του ψαρέματος όλων των τεχνικών τόσο από βάρκα όσο και από ακτή, διαθέτοντας στο δυναμικό του προσωπικό, με αδιαμφισβήτητες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

Ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Παπαδάκος αναλαμβάνει την καθοδήγηση σας στο στήσιμο ενός λειτουργικού σκάφους, δίνοντας σας την επιλογή ανάμεσα από πληθώρα επωνύμων προϊόντων ( Furuno , Suzuki, MotorGuide , Daiwa, Balzer , Omoto Fiish , Accurate Tailwalk , Ryobi , Okuma , Pregio , WFT , Major Craft , Maxel) , καθώς και after sales support σε όλα τα μοντέλα βυθόμετρων "Furuno" μίας και αποτελεί και ο ίδιος μέλος της ομάδας "Furuno Hellas Team", εγγυώντας σας την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα του σκάφους σας, όπου σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του σε όλες τις τεχνικές σκάφους τον καθιστά σημαντικό σύμμαχο κάθε ψαρά!

Οι φίλοι του παράκτιου ψαρέματος  δεν θα μείνουν παραπονεμένοι και ιδιαίτερα τουSpinning μίας και στο φυσικό κατάστημα θα βρουν τον Τάσο Απόστολου έτοιμο να μεταλαμπαδεύσει και να βοηθήσει με τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες του σε αυτήν την εντυπωσιακή τεχνική δίνοντας ταυτόχρονα λύσεις σε ότι τους απασχολεί μέσα από μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλες τις τεχνικές από την ακτή (Daiwa-Pregio-Dragon-YamagaBlanks-Majorcraft-Ryobi-Balzer-DUO-Ima-BlueBlue-Bassday-SavageGear-HTO-DTD-Yozuri-Yamashita-Xorus-StrikePro-Rapala-OGame-Seaspin-Black Diamond JackFin-Halco-Heddon-Sakura-MechanicLures-Lunker City-Cinnetic-Yokozuna-Jatsui-Illex-Fiiish)!

Το Fishing Pro διαθέτει και φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρες οργανωμένο με έμπειρο προσωπικό και αποτελεί μια δυναμική πρόταση από την Βόρειο Ελλάδα.

" Στο Fishing Pro αποδεικνύουμε καθημερινά την αγάπη μας για το ψάρεμα μέσα από τη δουλεία μας! Η πολυετής εμπειρία στο αντικείμενο, μας παρακίνησε να ασχοληθούμε και επαγγελματικά με αυτό και έτσι δημιουργήσαμε την επιχείρηση μας. Στο "Fishing Pro" αναλαμβάνουμε, το στήσιμο ενός σκάφους μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα του στο ψάρεμα σας, όπου σε συνδυασμό με προϊόντα υψηλής ποιότητας ειδών αλιείας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και τεχνικές, που διαρκώς εξελίσσονται.

Το ψάρεμα από ακτή πάντα μας εντυπωσίαζε μιας και από αυτό ξεκινήσαμε το μαγευτικό ταξίδι στο κόσμο της θάλασσας, έτσι φροντίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στην παράκτια αλιεία δίνοντας την δυνατότητα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί ή ασχολείται να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές πού είναι το ζητούμενο! Έτσι προσπαθούμε πάντοτε να ενημερωνόμαστε ώστε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να ακολουθούμε τις νέες τάσεις στον χώρο του ψαρέματος. Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψουμε και να ακούσουμε και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της τηλεφωνικής μας υποστήριξης, είτε να μας επισκευαστείτε στο φυσικό μας κατάστημα"

Για να μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Fishing Pro πατήστε στη παρακάτω εικόνα