Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν μέχρι την διεξαγωγή του σεμιναρίου στο κατάστημα "Angler" στην Μυτιλήνη και ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τα δώρα που θα μοιραστούν και θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες καθώς και την θεματολογία του σεμιναρίου!

Η εταιρεία RizoulisSportFishing διοργανώνει για όλους τους φίλους ένα σεμινάριο για όλες τις τεχνικές του Lurefishing! Spinning, eging & LRF θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα αναλυθούν ώστε να γίνουν κατανοητά όλα τα μυστικά και ιδιαιτερότητες τους. Το Lurebites θα είναι εκεί με ομιλητές τρία βασικά μέλη του : τους Βασίλη Κυρέζη, Γιώργο Μπούκη και Γιώργο Φενερλή. Στο περιθώριο του σεμιναρίου θα γίνει και μια μίνι παρουσίαση όλων των τεχνητών της Blue Blue στην πισίνα του χώρου που θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.

Δελτίο Τύπου Smartfishing

Την Τετάρτη 12/12/18 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον Γιώργο Φενερλή με κυρίως θέμα την χρήση των softbaits στο spinning αλλά και βασικές αρχές του LRF και του Eging. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο κατάστημα Angler στην Μυτιλήνη το οποίο έχει αναλάβει και την διοργάνωση του. Επειδή ο χώρος δεν είναι μεγάλος, οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και μόνο 30 στον αριθμό οπότε θα τεθεί σειρά προτεραιότητας ώστε να μην αδικηθεί κανείς.

Για όσους ψαρεύουν χρόνια, δεν είναι είδηση ότι ο λύχνος δεν είναι δράκαινα αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχουν τόσοι φίλοι μας που δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν. Μιλάμε για ένα ψάρι που η όψη του είναι λίγο τρομαχτική ενώ τα δύο μικρά κέρατα πάνω στο πλατύ κεφάλι του τον έχουν κυριολεκτικά... δαιμονοποιήσει!

Ακολουθήστε μας

Δημοφιλή

Bottom Fishing με Dragon soft baits και φαντασία!

Περισσότερα...

EGING : «Είναι τρελοί αυτοί οι …. Ιάπωνες!!!»

Περισσότερα...

Καλαμάρια με… ακατάλληλο εξοπλισμό!

Περισσότερα...

Τεχνητά και spinning!

Περισσότερα...

Popper...όχι για καρδιακούς!

Περισσότερα...