Η εταιρεία Shark δραστηριοποιείται στην χώρα μας πάνω από μια δεκαετία στο χώρο των ειδών αλιείας, προσφέροντας μας μια πλήρη γκάμα προϊόντων για το ψάρεμα μας. Μέσα στο 2014 μας παρουσίασε την σειρά προϊόντων “Fishing Passion” η οποία αφορά όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για το μαλάγρωμα στις τεχνικές του εγγλέζικου, bolognese, roubasienne, απίκο, καθετής αλλά και του drifting τόσο στην θάλασσα, όσο και στα γλυκά νερά. Με λίγα λόγια, όπου θα χρειαστούμε μαλάγρα, η Fishing Passion έχει την λύση!

Η φετινή χρονιά για τα καλαμάρια μόλις ξεκίνησε και είναι καιρός να εξοπλιστούμε με το απαραίτητο... Egi Booster! Ένα ενισχυτικό που πέρσι έκανε την διαφορά στο ψάρεμά μας οπότε γιατί όχι και φέτος...

Να θυμίσουμε ότι είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται στην χώρα μας από την εταιρεία TERA η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ενισχυτικών και μαλάγρων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος από το σκάφος μέχρι την ακτή και από την θάλασσα μέχρι τα γλυκά νερά.

egi_booster2

Για αυτόν τον λόγο δεν ήταν δύσκολο για την εταιρεία να δημιουργήσει από λευκό χαρτί ένα ενισχυτικό για το αγαπημένο στην Ελλάδα, ψάρεμα των καλαμαριών αλλά και σουπιών! Ένα μοναδικό προϊόν που η επιτυχία του βασίζεται στο γεγονός ότι περιέχει φερεμόνες για καλαμάρια και όχι φερεμόνες ψαριών ενώ η ποικιλία σε γεύσεις είναι αρκετά μεγάλη ώστε να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ψαρά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και γιατί είναι σημαντικό για το ψάρεμά μας; Γιατί το καλαμάρι και η σουπιά διαθέτουν γευστικούς κάλυκες -όχι στο στόμα- αλλά στην άκρη των δύο μεγάλων πλοκαμιών με τα οποία επιτίθενται στην καλαμαριέρα μας. Αν ακουμπώντας την, μπορούν να γευτούν ότι είναι τροφή τότε σίγουρα θα την αρπάξουν ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα την αφήσουν και εμείς θα χάσουμε ένα strike...

egi_booster 2

Το ίδιο συμβαίνει και στην αναπαραγωγική περίοδο, οπότε εκεί οι φερεμόνες θα κάνουν την δουλειά που κάνει η γεύση όταν τα κεφαλόποδα απλά τρέφονται. Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε πόσο απαραίτητο είναι να έχουμε ακόμα έναν άσσο στο μανίκι μας πάνω στο ρούχο της καλαμαριέρας, πέρα από την υφή του, όπως το Egi Booster!

ika_hunter2

Η μοναδικότητα του, το κάνει αξεπέραστο ενώ η χρήση του είναι πανεύκολη. Το μικρό αυτό μπουκαλάκι των 50 ml, διαχέει τις φερόμενες μέσα από ένα μικρό στενό πίδακα προς την καλαμαριέρα ώστε αυτές να ποτίζουν άμεσα το ρούχο. Κατά την διάρκεια του ψαρέματος μπορεί να χρειαστεί να ψεκάσετε μερικές φορές την ίδια καλαμαριέρα ώστε να παραμένει πάντα δελεαστικός στόχος για τα καλαμάρια.

egi_booster 4

Διατίθεται σε διάφορες γεύσεις όπως αίμα, σαρδέλα, γαρίδα, καβούρι και σκόρδο με αποτελέσματα τα οποία ποικίλουν από τόπο σε τόπο δηλαδή σε κάποια σημεία της χώρας μπορεί να δουλεύει καλύτερα το σκόρδο ενώ σε άλλα το καβούρι, κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το τι τρέφεται η σουπιά ή το καλαμάρι από περιοχή σε περιοχή.

egi_booster 5

Το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία έχει όλες τις απαντήσεις στις ορέξεις των κεφαλόποδων αλλά δεν σταματάει εκεί αφού συνεχώς προσθέτει καινούργιες γεύσεις και ιδέες! Σύντομα θα λανσάρει την "Glow" έκδοση του Egi Booster σε γεύση "ΑΙΜΑ" που όπως καταλαβαίνεται θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από όλους και θα γίνει περιζήτητο.

egi_booster 3

Το Egi Booster είναι ένα τίμιο προϊόν που επιβεβαιώνει το όνομα του : Ένα boost στην καλαμαριέρα μας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

tera_banner