Το Xband γεννήθηκε σε συνεργασία της Apia και της πρωτοπόρας Γιαπωνέζικης κατασκευάστριας εταιρείας καινοτόμων αξεσουάρ για τους μηχανισμούς, fish grip και όχι μόνο, "Studio Ocean Mark". Πρόκειται για ίσως το καλύτερο grip που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά και αυτό δεν έγινε από τύχη...

Το "Xband" είναι το αποτέλεσμα της σύντηξης αξιοπιστίας και τεχνολογίας πάνω στα fish grips που διαθέτει η Ocean Mark καθώς και το know-how στο ψάρεμα του λαβρακίου από τους Apia field testers. Ένα grip με αξιόπιστη σκανδάλη, μελετημένο σχήμα για την μέγιστη εργονομία αλλά και αποτελεσματικότητα την ώρα της σύλληψης, χερούλι που δίνει καλό κράτημα και πολλά άλλα!

 Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xband εντυπωσιάζουν με βάρος μόλις 152 γρμ. και μήκος 265 mm (με συνολικό άνοιγμα δαγκάνας 25 mm). Είναι διαθέσιμο σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις εμφανίσεις : Frosted (2016 Limited) / Ventura Black / Steel Black / Apia Red / Grand Blue / President Gold (First Press Limited)

xband1

xband1

Τελειώνοντας, το Xband είναι ένα εργαλείο που δεν θα πρέπει να λείπει από κανέναν σύγχρονο spinner, αφού μας προσφέρει ασφάλεια και μπορούμε να κρατάμε ένα μεγάλο ψάρι σταθερά, ακόμα και όταν βρισκόμαστε μέσα στο νερό, χωρίς να κινδυνεύουμε να έρθουμε σε επαφή με τις σαλαγκίες του δολώματος και να τραυματιστούμε.

xband_collection

Σε αυτό μας βοηθάει το Hold Assist System που διαθέτει με την εργονομική λαβή όπως και η σκανδάλη απελευθέρωσης. Επίσης, δεν τραυματίζουμε το ψάρι στην περίπτωση που θέλουμε να το απελευθερώσουμε. Το Xband είναι ένα κόσμημα περισσότερο παρά grip και απευθύνεται σε όσους μπορούν και θέλουν τον καλύτερο εξοπλισμό στο ψάρεμα τους!!

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, πατήστε εδώ :

logo_fishingtime