Η Rage Tackle είναι μια καινούργια εταιρεία που μόλις έκανε την εμφάνιση της στην χώρα μας με στόχο να μας προσφέρει ποιοτικές και αξιόλογες καλαμαριέρες σε πολύ προσιτή τιμή! Στην διάθεση μας λοιπόν έχουμε πέντε σειρές καλαμαριερών ώστε να εξασκήσουμε την αγαπημένη μας τεχνική, το eging!

Αυτές είναι τέσσερις σε τύπου γαρίδα και μία τύπου γουρουνάκι. Η διάθεση τους γίνεται από την εταιρεία Pesca Mafia και για όσους μένουν στην Αττική μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα λιανικής (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 277) ώστε να δουν από κοντά την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας.

anoigma_rage

 

rage4

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δούμε αναλυτικά όλες τις καλαμαριέρες της Rage Tackle και τα χαρακτηριστικά τους, ξεκινώντας από τα τοπ μοντέλα της.

MK Normal Series

mk_normal_series_low

Πρόκειται για καλαμαριέρες σε μέγεθος 3.0 που τόσο το σχήμα του σώματος, όσο και το έρμα είναι πολύ πρωτοποριακό σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Πιθανόν να είναι και οι καλύτερες καλαμαριέρες στην κατηγορία αυτήν αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους θυμίζουν αυτά των πολύ ακριβότερων καλαμαριερών με τιμή τριπλάσια και τετραπλάσια.

rage3

Σίγουρα οι οπαδοί της τεχνικής του Eging θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικά καιρούς την σειρά της Rage Tackle MK Normal Serries...

sxhma

Το ατού του της είναι ότι βυθίζεται σε γωνία 45 μοιρών με κίνηση side to side ενώ μόλις ακουμπήσει το βυθό μπορούμε να την σέρνουμε με μικρά jerks και να αναπηδάει πολύ φυσικά χωρίς να σκαλώνει. Υπεύθυνο για αυτήν την συμπεριφορά αυτών των πλεύσεων είναι το σχήμα του έρματος που ίδιο συναντάμε σε πολύ ακριβότερες καλαμαριέρες μόνο.

erma

Για αυτό η σειρά αυτή είναι πολύ σημαντική για το ψάρεμα μας αλλά υπάρχουν και άλλα θετικά πέρα από αυτό το γεγονός. Όπως είπαμε το μέγεθος είναι 3.0 και το βάρος είναι 15 γρμ. ενώ ο ρυθμός βύθισης είναι 3,5 sec ανά μέτρο αλλά το μεγάλο ατού είναι οι... 29 διαφορετικοί χρωματισμοί που διατίθενται!

mk_normal_enidrio1

Στο βυθό όλες στέκονται υπό γωνία, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για το ψάρεμα μας. Αυτά ισχύουν για όλα τα μοντέλα της σειρά η οποία όμως χωρίζεται σε τρεις υποκατηγορίες ανάλογα των χρωματισμό : την Original, την Glow και την Real Skin.

mk_normal_original

Οι χρωματισμοί Original είναι δέκα και θα καλύψουν όλες τις ανάγκες μας και κυρίως όλα τα γούστα των φανατικών της τεχνικής, με έντονους αλλά και στάνταρ επιλογές χρωματισμών.

mk_normal_real_skin

Εντυπωσιακά πολλοί είναι χρωματισμοί που ανήκουν στην υποκατηγορία Real Skin!! Δεκατέσσερις στον αριθμό, προσομοιάζουν οποιοδήποτε θαλάσσιο οργανισμό ενώ η διαφορά τους από τις άλλες καλαμαριέρες της σειράς είναι το απαλό ύφασμα. Διαθέτουν μεγάλο φωσφορούχο μάτι πολύ ποιοτικά φτερά.

mk_normal_glow1

Τέλος έχουμε τους χρωματισμούς Glow που φωσφορίζει όλο το σώμα. Διατίθενται σε μια ποικιλία πέντε κλασσικών χρωμάτων.

mk_normal_glow2

Η σειρά ΜΚ Normal έρχεται για να ταράξει τα νερά, δίνοντας μας την δυνατότητα με λιγότερα από 5 ευρώ να έχουμε στην κασετίνα μας μια πολύ αξιόλογη καλαμαριέρα που θα κάνει την διαφορά!

MK Jerk Series

omadikh_mk_jerk_low

Η σειρά αυτή αποτελείται από τρεις πάλι υποκατηγορίες : την Original, την Glow και την Scale. Το σχήμα και το έρμα παραπέμπουν σε καλαμαριέρα κατασκευασμένη για πολλά και έντονα jerks και γρήγορη βύθιση για ψάρεμα ακόμα και στα πιο βαθιά νερά.

rage1

Πράγματι, από την στιγμή που θα πέσει στο νερό ακολουθεί μια ελικοειδή κίνηση προς τον βυθό και μόλις αρχίσουμε τα jerks υπακούει άμεσα, αλλάζοντας συνέχεια κατευθύνσεις.

erma_mkjerk

Το βάρος τους είναι 16 γρμ. και ο ρυθμός βύθισης 2,5 sec ανά μέτρο, γεγονός που σημαίνει -όπως είπαμε- ότι μπορούμε να τις ψαρέψουμε ακόμα και σε πολύ βαθιά νερά. Το σχήμα του έρματος είναι αυτό που τους δίνει την ονομασία "jerk" αλλά και η κατασκευή του σώματος συμβάλει στο να αλλάζει συνεχώς πορεία η καλαμαριέρα μέσα στο νερό.

erma2_mkjerk

sxhma_mkjerk

Όταν ακουμπήσουν στον βυθό, στέκονται υπό γωνία αλλά μέχρι να φτάσουν σε αυτόν διαγράφουν μια ωραία ελικοειδής κίνηση λόγω της κατασκευής τους.

bytisi_mk_jerk

Και αυτή η σειρά διαθέτει μια πλειάδα από ξεχωριστούς χρωματισμούς, δεκαπέντε στον αριθμό, που χωρίζονται ανάλογα την ιδιότητα τους. Ο πρώτος διαχωρισμός γίνεται στα κλασσικά χρώματα με την ονομασία "Original" τα οποία είναι έξι και καλύπτουν όλους τους βασικούς χρωματισμούς κοιλιάς και ράχης.

mk_jerk_original

Όμως εντυπωσιακοί είναι οι φωσφορούχοι χρωματισμοί οι οποίοι μετά το φωτισμός από το UV Light, παρουσιάζουν εκπληκτικά έντονα σχήματα φωσφορισμού που δεν συναντάμε σε καμία άλλη καλαμαριέρα!

mk_jerk_glow1

mk_jerk_glow2

Στον αριθμό είναι τέσσερις αυτοί οι Glow χρωματισμοί αλλά υπάρχει ακόμα μία κατηγορία με πολύ ιδιαίτερο φωσφορισμό, η Scale. Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκουμε πέντε χρωματισμούς με το κλασσικό σχήμα λεπιού στην ράχη το οποίο αν το φωτίσουμε φωσφορίζει!!

mk_jerk_scale3

mk_jerk_scale4

Γενικά πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη σειρά, με μεγάλα φωσφορούχα μάτια και καλά γκίνια που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ακόμα ένα βέλος στην φαρέτρα του eging!!! Νομίζω ότι τα 4,90 Ε τιμή απόκτησης είναι λίγα σε σχέση με αυτά που μας προσφέρουν οι συγκεκριμένες καλαμαριέρες.

LS Series

ls_omadikh_low

Μια καταπληκτική οικονομική σειρά είναι LS η οποία αποτελείται από δεκατέσσερις καλαμαριέρες χωρισμένες σε δύο υποκατηγορίες : την Original και την Real Skin. Ποιοτικά είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και θα την βρούμε σε μέγεθος 3.0 με βάρος 14 γρμ. και ρυθμό βύθισης γύρω στα 3 sec ανά μέτρο.

erma

sxhma

Το έρμα της είναι το κλασσικό καρίνα με δύο τρύπες, που είναι κοινό για όλες τις καλές καλαμαριέρες αυτής της κατηγορίας τιμής. Το σώμα έχει σχήμα αρκετά λεπτό στην μύτη ώστε να βοηθά στα jerks ενώ μάτια και γκίνια είναι εξίσου ποιοτικά.

bythos_ls

Στον βυθό στέκεται εξαιρετικά καλά με σωστή γωνία και δεν πρόκειται να σας προβληματίσει ακόμα και στα πιο δύσκολα σκαλώματα. Το εντυπωσιακό όμως είναι οι χρωματισμοί που διατίθενται οι LS.

ls_original

Στην υποκατηγορία Original έχουμε οχτώ χρωματισμούς που καλύπτουν όλα τα βασικά χρώματα ακόμα και το μαύρο που είναι τόσο δημοφιλές στις σουπιές και δύσκολα συναντάμε.

ls_realskin

Όμως τις εντυπώσεις κερδίζει η υποκατηγορία Real Skin που διαθέτει έξι πολύ ρεαλιστικούς χρωματισμούς με καλύτερο την απομίμηση καλαμαριού που έχει παρατηρηθεί ότι αποδίδει πάρα πολύ την εποχή του ζευγαρώματος των καλαμαριών.

rage2

Σε γενικές γραμμές οι LS πρόκειται για καλαμαριέρες με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας και με τα 2,90 ευρώ είναι μια πολύ καλή λύση σε περιόδους κρίσης όπως αυτήν που περνάμε...

FS Series

%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7_new_low

Η πιο οικονομική καλαμαριέρα της Range Tackle είναι η σειρά FS με κόστος απόκτησης μόνο 1,80 Ε!!! Αυτό νομίζω είναι και το ατού της συγκεκριμένης σειρά η οποία αποτελείται από έξι χρωματισμούς και διατίθεται σε μέγεθος 3.0 με βάρος 13 γρμ. και ρυθμό βύθισης γύρω στα 3 sec ανά μέτρο.

kefali1

sxhma1

Το έρμα είναι το κλασσικό καρίνα με δύο τρύπες και το σχήμα του σώματος αρκετά αεροδυναμικό για καλές ρίψεις. Στον βυθό στέκεται μια χαρά υπό γωνία, ίσως και καλύτερα από πολλές άλλες φθηνές καλαμαριέρες.

bythos-ls

Στο χρωματολόγιο που παραθέτουμε παρακάτω μπορείτε να δείτε ότι παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία, παρόλα αυτά υπάρχουν και δύο χρωματισμοί που φωσφορίζουν!

xromatologio

Γενικά, στους δύσκολους καιρούς που περναμε η σειρά FS της Range Tackle έρχεται να δώσει την λύση!! Πολύ καλή επιλογή που σίγουρα θα φέρει και αποτελέσματα!

MBoat Series

omadikh_mboat

Για τους λάτρεις των καλαμαριερών τύπου γουρουνάκι, η Rage Tackle έχει την λύση με την σειρά MBoat series. Πρόκειται για καλαμαριέρες μεγέθους 2.5 με βάρος 10 γρμ., βυθιζόμενες με ρυθμό 5,5 sec ανά μέτρο.

xromatologio

Διατίθενται σε οχτώ χρωματισμούς που θα καλύψουν όλα τα γούστα και με ποιοτικό ύφασμα καθώς και γκίνια και μάτια. Μια λύση ποιοτική για του φίλους που ψαρεύουν από σκάφος αλλά και για όσους τις προτιμούν από την ακτή.

rage657874

Οι ολοκαίνουργιες καλαμαριέρες της Rage Tackle έχουν ήδη δώσει τα πρώτα θετικά δείγματα για την απόδοση τους. Σίγουρα στο μέλλον θα μας απασχολήσουν περισσότερο και σιγά σιγά θα δούμε και άλλα μεγέθη πλην του 3.0 που έχουμε τώρα στην διάθεση μας.

 

banner_arthrou_pescamafia