Η σειρά Daiki της Shimatsu αφορά πλάνους για όλα τα ψαρέματα από την ακτή και το σκάφος. Διαλέξαμε για την παρουσίαση αυτή, τους πλάνους που αφορούν τις τεχνικές του slow jigging από σκάφος και του shore slow από την ακτή, τεχνικές που καθημερινά γίνονται και όλο πιο δημοφιλείς στην χώρα μας!

Οι πλάνοι Draco, Slow Power & Slow Jigging κατέχουν στην αγορά μία από τις πιο προσιτές θέσεις σε ότι αφορά την τιμή απόκτησης αλλά αυτό δεν είναι το μόνο τους ατού. Το κυριότερο ατού τους είναι ότι πιάνουν ψάρια!! Χαίρουν μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στους ψαράδες και η ποιότητα τους θα σας εκπλήξει σε σχέση πάντα με την τιμή τους.

Slow Power

slow_power1

Βυθίζεται σαν φύλλο (leaf) και αντιδρά πολύ καλά στα μικρά short jerks, προσομοιάζοντας ψάρι που βρίσκεται σε στρες κατάσταση και κολυμπά με δυσκολία. Διαθέτει κοντόχοντρο σχήμα με το βάρος να μοιράζεται κυρίως προς το κέντρο ενώ τα αυλάκια-σκαλοπάτια στην ουρά είναι υπεύθυνα για την ρεαλιστική πλεύση του μέσα στο νερό.

daiki_slow_power_xromata

Ιδανικό για slow jigging, θα το βρείτε σε 150 γρμ. βάρος και πέντε χρωματισμούς που δημιουργούν αντανακλάσεις λεπιών.

Draco

draco1

Είναι ιδανικός για την τεχνική του Slow Jigging και με την άριστη κατανομή βάρους στο κέντρο θα προσελκύσει όλα τα αρπαχτικά ψάρια. Η προτεινόμενη χρήση αυτού του οβάλ πλάνου είναι να τον αφήνεται να κατέβει στο βυθό και να τον δουλεύετε με μικρή ανάκτηση στο 1/4 με 1/3 του μηχανισμού στο ανέβασμα.

daiki_draco_xrvmata

Διατίθεται σε 120 γρμ. βάρος και σε πέντε χρωματισμούς, κάποιοι από τους οποίους φωσφορίζουν οι οποίοι σίγουρα θα δελεάσουν τα ψάρια!

Slow Jigging LQ

slow_jigginglq

Η σειρά αυτή απευθύνεται τόσο στους λάτρεις του slow jigging όσο και σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την νέα τεχνική από τη ακτή, με το όνομα shore slow! Με άριστη κατανομή βάρους και πολύ προκλητική κίνηση στο νερό θα προσελκύσει από μακριά τα αρπακτικά ψάρια. Η πλεύση του είναι άριστη τόσο κατά το σήκωμα του πλάνου όσο και κατά την πτώση. Το φινίρισμα του και η ποιότητα βαφής είναι εξαιρετική, ώστε να μην αλλοιώνεται στην πάροδο του χρόνου.

shimatsu_lq1098_xromatashimatsu_lq1124_xromatashimatsu_lq1116_xromata

Θα τους βρείτε σε 170,150 και 80 γρμ. βάρος και σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών.

Οι slow πλάνοι είναι η νέα μόδα στο ψάρεμα μας και σίγουρα η πρόταση της Shimatsu με την σειρά Daiki δεν περνά απαρατήρητη! Καλή ποιότητα, άριστη πλεύση, προσιτή τιμή και αποτέλεσμα στην πράξη, δεν θα χρειαστείτε να ψάξετε αλλού!!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

sxoinas_banner_arthrou