Η εύκολη και ασφαλής μεταφορά του εξοπλισμού στο μέρος που θα ψαρέψουμε είναι ένα θέμα που έχει σίγουρα απασχολήσει όλους μας. Ειδικά αν ο εξοπλισμός μας στοιχίζει μερικές... εκατοντάδες ευρώ, η απόκτηση μιας θήκης μεταφοράς μοιάζει αναπόφευκτη. Αυτήν ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει και η θήκη μεταφοράς καλαμιών της εταιρίας Milo με την ονομασία Superba.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι το τοίχωμα της είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο πλαστικό που προσφέρει ικανοποιητική προστασία στο εσωτερικό της, χωρίς να περιορίζει αυστηρά την χωρητικότητα της.

THIKIHARD_6

Εξωτερικά είναι ντυμένη από πλαστικό πολύ καλής ποιότητας με πολύ ευχάριστη υφή που εμποδίζει την εισχώρηση νερού ενώ παράλληλα προσδίδει στην θήκη μεγάλη καλαισθησία!

THIKIHARD_1

THIKIHARD_9

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο και το μαύρο, τα χρώματα κατατεθέν δηλαδή της ιταλικής εταιρίας Milo. Πρόκειται για θήκη με μεγάλο μήκος 1.80 μέτρα, με άνοιγμα στην πρόσοψη 12 εκατοστά όταν η θήκη είναι κλειστή ενώ το βάθος της ανέρχεται περίπου στα 16 εκατοστά.

THIKIHARD_11

THIKIHARD_10

Εσωτερικά η θήκη δεν φέρει κάποιο αξεσουάρ εκτός από τέσσερις ταινίες σκράτς στο πάνω μέρος της που βοηθάνε στην συγκράτηση των καλαμιών. Εκτός όμως από τον κύριο αποθηκευτικό χώρο, η Superba διαθέτει και έναν βοηθητικό στο πλαϊνό μέρος της με μήκος 1.30 μέτρα και πλάτος 12 εκατοστά.

THIKIHARD_12

Ο βοηθητικός αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος που μπορεί εύκολα να υποδεχθεί π.χ. μια πτυσσόμενη απόχη ή μερικές πλαστικές κασετίνες.

THIKIHARD_8

Όλα τα φερμουάρ της θήκης είναι ενισχυμένου τύπου και υπόσχονται απροβλημάτιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου.

THIKIHARD_3

Στο κάτω μέρος της, η θήκη διαθέτει ενίσχυση από σκληρό και τραχύ πλαστικό, που προσφέρει επιπλέον προστασία σε εκείνο το σημείο όταν η θήκη στέκεται όρθια σε δύσκολες επιφάνειες, αποτρέποντας ταυτόχρονα την πιθανότητα να γλιστρήσει και να πέσει κάτω.

THIKIHARD_4

Για την μεταφορά της διαθέτει χερούλι με επένδυση πλαστικού και ιμάντα πλάτης επίσης με επένδυση, για την εύκολη μεταφορά της όταν κρατάμε πράγματα στα χέρια.

THIKIHARD_7

THIKIHARD_5

Η Superba είναι κατάλληλη για την μεταφορά όλων των τύπων καλαμιών, όμως το μεγάλο μήκος της την κάνει ιδανική για δίσπαστα, τρίσπαστα καλάμια μεγάλου μήκους όπως του εγγλέζικου, του spinning, του shore jigging, του surf casting και του heavy casting ενώ δεν θα πει όχι και σε ένα μεγάλου μήκους καλάμι απίκο.

THIKIHARD_2

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η Suberba είναι μια ποιοτική θήκη καλαμιών που απευθύνεται σε όσους θέλουν να λύσουν μια για πάντα το πρόβλημα της ασφαλής μεταφοράς των καλαμιών, με όποια τεχνική και αν ασχολούνται. Διαθέτει άπλετους χώρους, είναι αδιάβροχη, προσεγμένη στην λεπτομέρεια και αρκετά σκληρή ώστε να προστατέψει τα πολύτιμα καλάμια μας. Αλλά πάνω από όλα ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια μια θήκη που αποτελεί πρόταση του Άγγλου πολυνίκη σε αγώνες match τεχνικών, Steve Gardener!

Θα την βρείτε εδώ :

arcofil_logo

Λεωφόρος Αμαρουσίου 15

Λυκόβρυση, Τ.Κ. 141 23

Αθήνα

τηλ/fax : 210 2831514 - 210 2836809