Όλοι ψάχνουμε ένα τρόπο να ενισχύσουμε την αποδοτικότητα των δολωμάτων μας ώστε να αυξήσουμε τις τσιμπιές και τι καλύτερο από το να βασιστούμε στην "μυρωδιά". Μια εταιρεία και μάλιστα ελληνική, μας δίνει αυτήν την δυνατότητα σε μία τεράστια ποικιλία γεύσεων και σε δύο υφές! Μιλάμε για την TERA Fishing Revolution και για τα γνωστά σε όλους οικολογικά προϊόντα της: Terabite & Fish Attractor!!

Από πολύ παλιά, όσοι ασχολούμαστε με το spinning με softbaits, γνωρίζαμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει κάποιο άρωμα στα δολώματα μας. Το πρόβλημα πάντα ήταν ότι όλα τα ενισχυτικά τα βρίσκαμε σε μορφή λεπτόρρευστου λαδιού με αποτέλεσμα να μην μένουν πάνω στην σιλικόνη μας. Μια άλλη λύση ήταν να έχουμε εμποτισμένες μέσα σε δοχεία τις σιλικόνες μας για μέρες προτού πάμε για ψάρεμα, ώστε να απορροφήσουν όσο περισσότερο λάδι γίνεται.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Terabite ήρθε να δώσει την λύση μια για πάντα στο πρόβλημα αυτό, καθώς με την παχύρρευστη και κολλώδες υφή του μπορεί να μείνει πάνω σε οποιοδήποτε επιφάνεια ακόμα και στα σκληρά τεχνητά όπως minnow, WTD κ.α. με την προϋπόθεση ότι θα το αφήσουμε λίγο για αν στεγνώσει.

TERABITE

terabite7

Η εφαρμογή του όμως δεν σταματάει εδώ. Μεγάλη διαφορά θα κάνει στην τεχνική του eging όπου μπορούμε να ενισχύσουμε τις καλαμαριέρες μας, εφαρμόζοντας το πάνω στα ρούχα τους.

terabite17

Επίσης, μπορούμε να ενισχύσουμε με το Terabite όλα τα τεχνητά δολώματα του LRF, ειδικά όσα προορίζονται για ψάρεμα στον βυθό με στόχο τα σπαριδή! Το άρωμα σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο οπότε και η διαφορά σε δαγκώματα, αδιαμφισβήτητα μεγάλη!!

terabite9

terabite10

terabite8

terabite20

Η σύσταση του Terabite περιέχει όλα τα απαραίτητα προσελκυστικά συστατικά όπως φερομόνες, αρώματα, αμινοξέα, φθορίζουσες ουσίες και καζείνη, που ενεργοποιούν την αίσθηση της πείνας στα ψάρια και τα κεφαλόποδα, αναγκάζοντάς τα να επιτεθούν.Το εντυπωσιακότερο όλων όμως είναι η απίστευτη ποικιλία σε διαφορετικές γεύσεις στις οποίες διατίθεται!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θα το βρείτε σε γεύσεις : ΤΥΡΙ, ΓΑΡΙΔΑ, ΣΑΡΔΕΛΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΚΑΒΟΥΡΙ, SPICE, KILLER MIX, AIMA, ΦΥΚΙ, ΜΥΔΙ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΝΙΛΙΑ, ΦΡΑΟΥΛΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΜΕΛΙ, ΒΥΣΙΝΟ, TUTTI FRUTTI, KAΡΑΜΕΛΑ & ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ. Όπως καταλαβαίνετε δεν απευθύνεται μόνο στο ψάρεμα με τεχνητά δολώματα αλλά σε όλες τις τεχνικές σε θάλασσα (surfcasting, εγγλέζικο κ.α.) και σε γλυκά νερά!

terabite12

terabite11

terabite13

terabite18

Η δικιά μου προτίμηση στο eging ήταν η πάντα σταθερή και κλασσική σαρδέλα ενώ στο LRF στον βυθό, χρησιμοποίησα με επιτυχία την γεύση γαρίδα. Η αλήθεια είναι ότι θες μια ζωή για να συγκρίνεις την αποδοτικότητα όλων των γεύσεων οπότε οι πειραματισμοί είναι στο χέρι σας! Διατίθεται σε συσκευασία των 100 ml σε πλαστικό μπουκαλάκι αεροσυμπίεσης που εξασφαλίζει ότι θα χρησιμοποιήσετε όλο το προϊόν ως την τελευταία σταγόνα.

FISH ATTRACTOR

terabite14

Ένα άλλο εξίσου αξιόλογο προϊόν της TERA είναι το Fish Attractor που πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο ενισχυτικό έλαιο το οποίο αποτελείται από αρώματα φερομόνες και αμινοξέα πλήρως οικολογικά με ιδιαίτερα έντονες μυρωδιές και γεύση. Έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το Terabite και η διαφορά του έγκειται μόνο στην υφή καθώς το Fish Attractor είναι λίγο πιο λεπτόρρευστο αλλά αρκετά κολλώδες.

terabite1

Αυτό βοηθάει στην μεγάλη ροή και διασπορά όταν το ψεκάζουμε οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε επάλειψη όπως στο Terabite. Με λίγα λόγια, όποιος δεν θέλει να λερώνεται στο ψάρεμα του μπορεί να εμπιστευτεί την ευκολία που προσφέρει το Fish Attractor : Ψεκάστε, Τελειώσατε!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θα το βρείτε στην ίδια μεγάλη ποικιλία γεύσεων με το Terabite αλλά σε συσκευασία Spay Oil, χωρητικότητας 250 ml προϊόντος. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε την ασφάλεια στο στόμιο στην θέση "Stream" και να ψεκάσετε.Καλό είναι να το ανακινείτε πριν κάθε ψεκασμό ώστε στις γεύσεις που υπάρχουν ιζήματα όπως το σκόρδο, να διαλύονται και να μην περνάνε στο σωληνάκι, φράζοντας το.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προσωπικά, δοκίμασα τις γεύσεις αίμα και σκόρδο στο εγγλέζικο, στο eging και στο LRF. Το σκόρδο έκανε την διαφορά στον σαργό ενώ το αίμα βοήθησε πολύ σε κοκκάλια και άλλα αρπαχτικά του αφρού.

https://youtu.be/9PB8kaGXZuE

Η νέα εποχή του ψαρέματος είναι ήδη εδώ και οι κλασσικές λύσεις πια δεν αποδίδουν. Ο ψαράς πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά οπότε τα προϊόντα της TERA είναι απαραίτητα για τον καθένα! Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε!!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

tera_banner