Η εταιρεία MatchFishing είναι μια εταιρεία που έχει στην γκάμα της μόνο φελλούς για της τεχνικές του εγγλέζικου και του bolognese. Από αυτήν την μεγάλη γκάμα αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τους πιο κλασσικούς αλλά και απαραίτητους, τους stick φελλούς.

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την τεχνική του εγγλέζικου, δεν σταμάτησα ποτέ να ψαρεύω με κάποιο stick φελλό. Ο λόγος είναι γιατί στέκονται καλά στα δυνατά επιφανειακά ρέματα, επηρεάζονται λιγότερο από τον αέρα αλλά το κυριότερο γιατί δίνουν εύκολη και μακρινή ρίψη.

felloi_7new

Σε όλα αυτά τα χρόνια βέβαια, έμαθα και που πάσχουν κατασκευαστικά στην πάροδο του χρόνου οπότε από εκεί θα ξεκινήσω την παρουσίαση αυτών των φελλών της MatchFishing. Δύο είναι αυτά τα σημεία, με πρώτο το στριφτάρι που περνάμε την παραμάνα και με δεύτερο το ποτηράκι που μπαίνει η αντένα ή το το σιάλουμ.

felloi_2new

Ανθεκτικό κρικάκι που δεν θα σπάσει με το πρώτο χτύπημα

Το στριφτάρι στον συγκεκριμένο stick φελλό είναι πολύ καλής ποιότητας οπότε δεν πρόκειται να τραυματιστεί ανεπανόρθωτα μετά από συγκρούσεις σε βράχια ή σε οποιαδήποτε άλλη σκληρή επιφάνεια.

felloi_3new

Καλή στεγανοποίηση στο ποτηράκι

Δεν λυγίζει εύκολα και η λειτουργία του είναι απρόσκοπτη. Όσον αφορά το ποτηράκι, είναι το σημείο που κατά την διάρκεια του χρόνου, παραδίδει εύκολα το πνεύμα και βάζει νερό μέσα στο φελλό.

Σε ένα stick φελλό αυτό που θέλουμε είναι να μην "μπάζει" νερό

Σε ένα stick φελλό αυτό που θέλουμε είναι να μην "μπάζει" νερό

Στους συγκεκριμένους φελλούς της εταιρείας, η κατασκευή είναι πολύ καλή, με το ποτήρι καλά κολλημένο μέσα στο διάφανο στυλό και το υλικό αρκετά ανθεκτικό.

felloi_4new

Θα τους βρείτε σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ερματίσματων

Επίσης δεν διαθέτουν τις συνήθεις μεταλλικές ροδέλες ερματίσματος γιατί αυτές με το καιρό και το αλάτι συνήθως αχρηστεύονται. Γενικά, πρόκειται για μια πολύ καλή κατασκευή για τα λεφτά της που δεν θα σας προβληματίσει στο ψάρεμα σας. Διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ζυγισμάτων όπως : 2+2, 3+2, 4+2, 6+1, 6+3, 8+2 κ.α..

felloi_8new

Ένα τελευταίο που μπορούμε να πούμε για τους συγκεκριμένους stick φελλούς της τεχνικής του εγγλέζικου, είναι ότι η τιμή τους βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα απόκτησης οπότε ο καθένας μπορεί να εφοδιαστεί την πλήρη γκάμα τους!

 

Θα τους βρείτε εδώ :

arcofil_logo

Λεωφόρος Αμαρουσίου 15

Λυκόβρυση, Τ.Κ. 141 23

Αθήνα

τηλ/fax : 210 2831514 - 210 2836809