Κοπή πίτας 2018 από Spinning Anglers Team

Κοπή πίτας 2018 από Spinning Anglers Team

Είμαστε στην ευχάριστη θέση για ακόμα μια χρονιά να έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία κάτι που τείνει να γίνει πλέον θεσμός. Πρόκειται για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας spinning anglers team για το έτος 2018. Το ραντεβού για αυτή μας την εκδήλωση είχε οριστεί στις 25/02/18 και ώρα 17:00 στην καφετέρια ”RITCH CAFE” Ακτή Δηλαβέρη 9-11 στο Μικρολίμανο.

 

Σε αυτή την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις πάνω στο αγαπημένο μας χόμπι, αλλά και να γνωριστούμε και από κοντά με όσους φίλους δεν το είχαμε κάνει ήδη. Η προσέλκυση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που μας έκανε να αισθανθούμε πολύ μεγάλη χαρά και μας έδωσε δύναμη και ενέργεια για να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυνατά στο μέλλον.

kp_spat6

kp_spat1Στην κοπή της πίτας μας βέβαια συνέβησαν και άλλα πολλά τα οποία θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω. Κάποια από αυτά μας έκαναν πραγματικά να γελάσουμε αλλά και να συγκινηθούμε.  Αρχικά μια συγκινητική στιγμή για εμένα ήταν όταν είδα τους δυο καλούς φίλους από Πάτρα που έκαναν ολόκληρο ταξίδι για να παραβρεθούν στην εκδήλωση μας. Ο λόγος για τον Τάκη Αναστασόπουλο και τον Βασίλη Σμυριλιο.  Ελπίζω κάποια στιγμή να σας το ανταποδώσουμε φιλαράκια μου!

kp_spat2Αμέσως μετά περνάμε στον τυχερό που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας. Ο τυχερός ήταν ο Μάνος Νοδαράκης που κέρδισε ένα καλάμι Shimatsu Eginio προσφορά του καταστήματος ”Lure house”. Αφού είχαμε τελειώσει με τις αναμνηστικές φωτογραφίες και αφού είχε παραλάβει ο Μάνος το δώρο του, ήρθε κοντά μου και μου είπε ότι εφόσον έχω eging εξοπλισμό θα ήθελα να το χαρίσω σε κάποιο παιδί που δεν έχει. Αρχικά το μόνο που έκανα ήταν να τον κοιτάξω, να του σφίξω το χέρι και να του πω ένα μεγάλο μπράβο για την κίνηση που έκανε και αμέσως μετά ανακοίνωσα την επιθυμία του!

kp_spat3Κάτι ακόμα που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ότι πολλοί φίλοι κέρδισαν δώρα τα οποία στην συνέχεια τα μοίρασαν στους μικρούς φίλους που ήταν εκεί να μας στηρίξουν με την παρουσία τους. Το μέλλον του Spinning, το μέλλον μας, έτσι τους ονομάσαμε και συνέχισαν να τους μοιράζουν δώρα. Εμείς μείναμε γεμάτοι από όμορφες στιγμές και πλατιά χαμόγελα.

kp_spat4Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πολύ καλό μου φίλο Βασίλη Μεσολόγγη που μας έφτιαξε και στην συνέχεια προσέφερε την πίτα της ομάδας μας αλλά και στο κατάστημα ”Μπεγνής” το οποίο εργάζεται. Η πίτα τελεία φιλαράκι μου να είσαι πάντα καλά!!!

kp_spat5Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά του χορηγούς μας για τα πολλά και όμορφα δώρα που προσέφεραν για την εκδήλωση μας. Ευχαριστούμε τα καταστήματα ”FISHING MANIA” ”EFISHING” και ”LURE HOUSE” για την ευγενική χορηγία τους!

efishing logo 001lurehouse_bannerfishing_mania_banner2Ευχαριστούμε επίσης την καφετέρια ”Ritch Cafe” για την φιλοξενία του αλλά και για την άψογη συνεργασία που είχαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι το κατάστημα προσέφερε σε όλα τα μέλη μας κάρτα έκπτωσης που ισχύει για κάθε φορά που θα επιλεγούν την συγκεκριμένη καφετέρια για τη διασκέδαση τους .

kp_spat7Κλείνοντας αυτή την εκδήλωση θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που έδωσαν το παρόν και μας στήριξαν με την παρουσία τους. Μας κάνατε ακόμα πιο δυνατούς και μας δώσατε θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά στο μέλλον. Η ομάδα spinning anglers team τελικά αποδείξατε ότι είναι μια οικογένεια πολύ δυνατά δεμένη με καλούς και ποιοτικούς ανθρώπους!

kp_spat8Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το όμορφο απόγευμα που μου χαρίσατε και μην ξεχνάτε τα καλύτερα έρχονται!

 

banner spinninganglres

About Author

Παναγιώτης Συρίγος

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Λέσβο. Ξεκίνησε το ψάρεμα από πολύ μικρός με την τεχνική του απίκο και στην συνέχεια ασχολήθηκε με το ψάρεμα στο χέρι με καρούλια. Όταν στην χώρα μας ήρθαν οι καινούργιες τεχνικές με καλάμι, ασχολήθηκε εντατικά με το casting. Τα τελευταία χρόνια όμως τον κέρδισε το spinning σε σημείο να παρατήσει όλα τα άλλα ψαρέματα. Το μεράκι του για την τεχνική και η δοτική προσωπικότητα του τον οδήγησαν στο να δημιουργήσει μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στο facebook για το spinning. Η σελίδα ονομάζεται SpinningAnglersTeam και σκοπό έχει την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των spinners, δίνοντας τους την δυνατότητα να μοιραστούν ακόμα και τις χαρές μιας πετυχημένης εξόρμησης. Στο site μας θα γράφει για τις περιπέτειες του στο νησί με spinning αλλά και θα μας γνωρίσει με τους καλύτερους τοπικούς ψαράδες μέσα από τα κείμενα του.