Κοπή πίτας 2018 από Spinning Anglers Team

Κοπή πίτας 2018 από Spinning Anglers Team

Είμαστε στην ευχάριστη θέση για ακόμα μια χρονιά να σας προσκαλέσουμε στην ετήσια κοπή της πίτας μας για το έτος 2018. Η συνάντηση για την ετήσια κοπή της πίτας μας θα λάβει μέρος στις 25/02/18 και ώρα 17:00 στην καφετέρια ”RITCH CAFE” Ακτή Δηλαβέρη 9-11 στο Μικρολίμανο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι χορηγοί μας από αυτή μας την εκδήλωση. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που στηρίζουν της διοργανώσεις μας.

sat2018pita1

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ – ΧΑΡΤΗΣ

Πολλά και πλούσια δώρα περιμένουν τους φίλους και της φίλες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα
”LURE HOUSE”, ”EFISHING” και ”FISHING MANIA” για τα πολύ όμορφα δώρα που θα μας προσφέρουν σε αυτή μας την εκδήλωση!

sat2018pita2
Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα ”Lure House” για την ευγενική χορηγία του, που αποτελείτε από: Ένα καλάμι Shimatsu Eginio και πέντε πλανάκια για LRF Little Jack Chigyoris!

sat2018pita3Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα ”Efishing” για την ευγενική χορηγία του , που αποτελείτε από: Μια τσάντα ώμου για καλαμαριέρες Ic Doiyo kata 2, Idomo- flash 13cm 21gr, Idomo-minnow 14,5gr 12cm, Ftb softbait x4,Team cormoran worm sb-5, Opass smart shrimp, Ic doiyo silicone emono st 9,5 mix, Doiyo togar 175 floating, Doiyo desu head 7gr, Bros bloodworm, Fire ball jig, Pro hunter kula jighead 21gr, Doiyo aizu tubehead large 7gr, Ic ds flat butt minnow 8cm, Mimic minnow silver shiner, Doiyo desu jighead 5gr, Ic performance jighead 7gr, Pro hunter finder minnow 130mm 14gr, Ic micro jighead 2 gr, Pro hunter kula jighead 10gr!

sat2018pita4Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα ”Fishing mania” για την ευγενική χορηγία του, που αποτελείτε από: Ένα γιλέκο Vest για να μεταφέρουμε πάντα μαζί μας όλα τα παρελκόμενα αλλά και τα τεχνητά μας με ασφάλεια και με ευκολία. Αλλά και ένα τσαντάκι για LRF που θα κάνει το ψάρεμα μας πολύ πιο εύκολο!

sat2018pita5Σας περιμένουμε όλους εκεί να περάσουμε ένα όμορφο και ευχάριστο απόγευμα γεμάτο ψαροκουβέντες ,άφθονο γέλιο και πολλά tips που θα κάνουν το ψάρεμα μας ακόμα πιο συναρπαστικό! Ας καλωσορίσουμε λοιπών το νέο έτος με θετική ενέργεια και πολλά αληθινά χαμόγελα!!!

banner spinninganglres

About Author

Παναγιώτης Συρίγος

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Λέσβο. Ξεκίνησε το ψάρεμα από πολύ μικρός με την τεχνική του απίκο και στην συνέχεια ασχολήθηκε με το ψάρεμα στο χέρι με καρούλια. Όταν στην χώρα μας ήρθαν οι καινούργιες τεχνικές με καλάμι, ασχολήθηκε εντατικά με το casting. Τα τελευταία χρόνια όμως τον κέρδισε το spinning σε σημείο να παρατήσει όλα τα άλλα ψαρέματα. Το μεράκι του για την τεχνική και η δοτική προσωπικότητα του τον οδήγησαν στο να δημιουργήσει μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στο facebook για το spinning. Η σελίδα ονομάζεται SpinningAnglersTeam και σκοπό έχει την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των spinners, δίνοντας τους την δυνατότητα να μοιραστούν ακόμα και τις χαρές μιας πετυχημένης εξόρμησης. Στο site μας θα γράφει για τις περιπέτειες του στο νησί με spinning αλλά και θα μας γνωρίσει με τους καλύτερους τοπικούς ψαράδες μέσα από τα κείμενα του.