Κοπή πίτας για το 2018 από Spinning στην Βόρεια Ελλάδα

Κοπή πίτας για το 2018 από Spinning στην Βόρεια Ελλάδα

Μία όμορφη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα ” SPINNING ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ” με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας!


Τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία στο ξεκίνημα της χρονιάς να συναντηθούν και να αφηγηθούν τις εμπειρίες τους την χρονιά που πέρασε πίνοντας “χαλαρά” το καφεδάκι τους, αλλά και τους στόχους της επόμενης! Η συνάντηση φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ζαχαροπλαστείο ” Σουδάκι ” στην οδό Μελενίκου 41 και Σακελαρίδη 34 σε ένα ζεστό και όμορφο χώρο απολαμβάνοντας ζεστά και κρύα ροφήματα συνοδευόμενα με κάθε λογής γλυκίσματα, “ιδανικές συνθήκες” θα έλεγε κανείς για την περίσταση!

kopi_pitas_sbe5-768x480
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η πρώτη συνάντηση της ομάδας για το 2018 σε πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα , με συζητήσεις για επικές μάχες με αρπακτικά, με προορισμούς και τοποθεσίες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και με πολλές εκπλήξεις, όπως αυτή της εντυπωσιακής βασιλόπιτας που πρόσφερε το κατάστημα και μας εξέπληξε ευχάριστα όλους!

DSC03061Το φλουρί της βασιλόπιτας χάρισε στον τυχερό έναν μηχανισμό ” Shimano Sedona 4000″ προσφορά της εταιρείας “Kasampalis Bros” και οι εκπλήξεις δεν είχαν σταματημό!
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και ο ιδρυτής της εταιρείας “Tera” κ. Θόδωρος Ρατζώνης που μας τίμησε με την παρουσία του αλλά και ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για τα νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας και πρόσφερε στους παρευρισκόμενους εννέα ενισχυτικά ” Lure Booster” όπου δόθηκαν κατόπιν κλήρωσης!

tera_bannerkasabalis_logo

DSC03072DSC03064Σημείο αναφοράς αποτέλεσε και η προσφορά του Θεολόγη Θαλάσσης, που χάρισε σε όλους τους παρευρισκόμενους μπρελόκ της ομάδας, πραγματικά αυτή η κίνηση του φανέρωσε τις φιλικές σχέσεις τον μελών της ομάδας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό!

kpsbe2018_3

kpsbe2018_2

Οι εκπλήξεις από το κατάστημα “Σουδάκι” συνεχίστηκαν προσφέροντας σε έναν τυχερό μια απολαυστική τούρτα!

Από την συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει το “Lurebites Mag” το πρώτο και πληρέστερο ηλεκτρονικό περιοδικό για ψάρεμα με τεχνητά δολώματα στην Ελλάδα και Κύπρο που πρόσφερε σε δέκα τυχερούς ΔΩΡΕΑΝ ετήσια συνδρομή του περιοδικού οπού δόθηκαν κατόπιν κλήρωσης!

facebook_mag_coverΈτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση της ομάδας για το 2018, βρίσκοντας παλιούς αλλά και γνωρίζοντας καινούριους φίλους που μοιράζονται με πολύ αγάπη τις εμπειρίες τους δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα, που πραγματικά μας δίνει δύναμη και ώθηση για ακόμη περισσότερα πράγματα!

kpsbe2018_4 DSC06675 DSC06678 DSC06690kpsbe2018_5Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Φρουδάκη, Δημήτρη Αδάμ, Κώστα Βοβιάτζη, Δημήτρη Ελευθεριάδη, για την συνδρομή τους ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η συνάντηση που πραγματικά χωρίς την συμβολή τους θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί! Το ραντεβού ανανεώθηκε και σύντομα θα ξανά βρεθούμε αυτή την φορά στο πεδίο δράσης, ψαρεύοντας ο ένας δίπλα στον άλλο!

Η ομάδα μας εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία!

banner_sbe

About Author

Πέτρος Δεσποινίδης

Ο Πέτρος είναι από την όμορφη Μακεδονία μας και έχει κολλήσει το σαράκι του ψαρέματος από μικρό παιδί. Αφού πέρασε από όλες τις τεχνικές ψαρέματος, τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με το spinning αλλά δεν ξεχνά τις παλιές αγάπες όπως είναι το casting. Σε μια προσπάθεια να ενώσει τους ΒορειοΕλλαδίτες φίλους του spinning, δημιούργησε την ομάδα “Spinning στην Βόρειο Ελλάδα”. Μαζί μας θα μοιραστεί αυτήν την αγάπη του για το ψάρεμα και θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους νεώτερους!