Νέα παραλαβή HTO!

Νέα παραλαβή HTO!

Το κατάστημα του Άκη Τηνιακού έκανε νέα παραλαβή σε προϊόντα της εταιρίας ΗΤΟ! Οι λάτρεις του LRF και του spinning γενικότερα έχουν ένα ακόμη λόγο να προγραμματίσουν την επόμενη επίσκεψή τους στο Αkis Tiniakos Fishing Store καθώς μερικά από τα προϊόντα που παρελήφθησαν είναι πραγματικά πρωτοποριακά!

Εκτός από τα πλανάκια, τα jighead του LRF, τις σιλικόνες και τα διάφορα αξεσουάρ, παρελήφθησαν βαζάκια με δολώματα (ακροβάτης) σφραγισμένα σε διάφορες γεύσεις, σύνδεσμοι για αντικατάσταση της παραμάνας μέχρι και soft bait saver  για να μην γλιστράνε οι σιλικόνες μας από το αγκίστρι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι φίλοι του shore jigging και του jigging από βάρκα θα βρουν τους πλάνους slow jigs σε σε ασυναγώνιστες τιμές! Πραγματικά όλα τα προϊόντα της HTO είναι σε πολύ χαμηλές τιμές με ποιότητα και χρησιμότητα στο ψάρεμα μας… αξεπέραστη!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπίσης σας περιμένει να γνωρίσετε τα καλάμια της HTO όπως τα οικονομικά HOOLIGAN, τα ROCΚFISH DUAL με τις δύο κορυφές (solid & tubular) και  το ROCKFISH REVOLUTION με τους Fuji K oδηγούς! Οι τιμές τους είναι μοναδικές και εξαιρετικά χαμηλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά αυτό που θα σας εκπλήξει είναι η συμπεριφορά τους στο ψάρεμα καθώς έχουν κατασκευαστεί μετά από οδηγίες των καλύτερων spinners του Ηνωμένου Βασιλείου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

Tiniakos

Tags: HTO, LRF, spinning

About Author

Γιάννης Kασαπογλου- John Kasapoglou

Ο Γιάννης είναι ένας ψαράς που ασχολείται με τις τεχνικές του εγγλέζικου και του spinning τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ο ψαράς που αναζητά την καταξίωση μέσα από την αρθρογραφία. Είναι ένας ψαράς σαν όλους εσάς με την διαφορά ότι θέλει να μοιραστεί το πάθος, το μεράκι, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκομίζει με την συστηματική ενασχόληση του με αυτές τις τεχνικές. Ένα άλλο πάθος του είναι η φωτογραφία καθώς έχει δουλέψει επαγγελματικά στο αντικείμενο. Ο συνδυασμός όλων αυτών τον οδήγησε στην δημιουργία του fishingingreek.blogspot.gr. John is an angler who has been practicing lure and float fishing several years. He is not the angler who seeks recognition through the articles. He is an angler like all of you with the difference that he wants to share the passion, the experience and the knowledge he derives from his systematic engagement with these techniques. Another passion is photography as he has worked professionally on the subject. The combination of all this led him to the creation of fishingingreek.blogspot.gr.