2η Συνάντηση στην Σιθωνία – Spinning στην Βόρεια Ελλάδα

2η Συνάντηση στην Σιθωνία – Spinning στην Βόρεια Ελλάδα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα “SPINNING ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ” πραγματοποίησε την ετήσια συνάντηση των μελών της και μπορούμε να πούμε ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Σιθωνία (δεύτερο πόδι Χαλκιδικής) και συγκεκριμένα στο Πόρτο Κουφό, μια όμορφη τοποθεσία όπου συναντάμε την άγρια ομορφιά της Χαλκιδικής, ένας μεγάλος κλειστός κόλπος με άγρια και κοφτά νερά όπου λίγα μέτρα από την ακτή το βάθος του να φτάνει τα τριάντα μέτρα και στο τέλος του, ένα λιμάνι όπου φιλοξενεί κάθε λογής ψάρια….ιδανικό κρησφύγετο πολλών αρπακτικών!

DSC06351Τα μέλη της ομάδας ξεκίνησαν από πολύ νωρίς να συγκεντρώνονται και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας τα πενήντα περίπου μέλη, από Δράμα, Θάσο, Γιαννιτσά και φυσικά Θεσσαλονίκη που αψήφησαν τα εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να γνωριστούν και να περάσουν μια  απολαυστική σαββατιάτικη βραδιά.

DSC06372Οι πρώτες αναγνωστικές βολές έπεσαν γρήγορα σκανάροντας βυθό και επιφάνεια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν η προθυμία να μεταφέρουν γνώσεις και εμπειρίες μεταξύ τους… άλλωστε σε αυτήν την συνάντηση ήταν και το ζητούμενο.

DSC06414Γρήγορα λοιπόν είδαμε να δένονται κόμποι, να συγκρίνονται και να δοκιμάζονται εξοπλισμοί διευρύνοντας τις γνώσεις των μελών, μοναδικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες, άνθρωποι πού για πρώτη φορά γνωρίζονται μεταξύ τους να δένονται!
DSC06423 DSC06425Όσο περνούσε η ώρα και δοκιμάζοντας τεχνικές ήρθαν και τα πρώτα αλιεύματα, μικρά καλαμάρια, μπαρπούνια και χταποδάκια βρέθηκαν εκεί για να μας χαιρετίσουν και γρήγορα επέστρεψαν στο σπίτι τους μιας και από την αρχή της εκδήλωσης το “c & r” ήταν και το ζητούμενο!
DSC06455Έτσι κύλισε η μέρα και μπαίνοντας στην νύχτα ήρθε και η ώρα των δώρων, των εταιριών και καταστημάτων που υποστήριξαν έμπρακτα τα μέλη της ομάδας, δηλώνοντας ακόμη μια φορά ότι βρίσκονται δίπλα στον ερασιτέχνη προσφέροντας κάθε λογής εξοπλισμό τεχνητά δολώματα εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής, καλάμια, ενισχυτικά και ρουχισμό κληρώθηκαν ενισχύοντας τον υπάρχον εξοπλισμό και φυσικά τα πειράγματα και εκεί δεν είχαν σταματημό!

Angler Mania“δυο συλλογές τεχνητών δολωμάτων “DUO” με τις κασετίνες τους
 “Thalassashop” ένα καλάμι “WFT PENZIL SHAD CONTROL”
Καδογλου” ένα γιλέκο “Yo-Zuri”
DBS” μια συλλογή καλαμαριέρες “DTD” με την κασετίνα τους
GFS TERABITE” εννέα ενισχυτικά τεχνητών δολωμάτων
HOBBI Θ.Καρασαββιδης Α.Ε. ” πέντε τεχνητά δολώματα και μια κασετίνα
Gounaris baits” έξι τεχνητά δολώματα
Fishing4fun” τρία τεχνητά δολώματα

Έτσι έκλεισε και η συνάντηση αφήνοντας πίσω τις πανέμορφες εικόνες και μια δίψα για ακόμη πιο δυναμική συνέχεια! Εγώ από πλευράς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν εκεί, αψηφώντας τα πολλά χιλιόμετρα! Νιώθω πραγματικά ευγνώμων απέναντι τους, άλλωστε το να περνάμε καλά ψαρεύοντας είναι και η ουσία του ψαρέματος!
2synat-sithonia (45) 2synat-sithonia (44) 2synat-sithonia (43) 2synat-sithonia (42) 2synat-sithonia (41) 2synat-sithonia (40) 2synat-sithonia (39) 2synat-sithonia (38) 2synat-sithonia (37) 2synat-sithonia (36) 2synat-sithonia (35) 2synat-sithonia (34) 2synat-sithonia (33) 2synat-sithonia (32) 2synat-sithonia (31) 2synat-sithonia (30) 2synat-sithonia (29) 2synat-sithonia (28) 2synat-sithonia (27) 2synat-sithonia (26) 2synat-sithonia (25) 2synat-sithonia (24) 2synat-sithonia (23) 2synat-sithonia (22) 2synat-sithonia (21) 2synat-sithonia (20) 2synat-sithonia (19) 2synat-sithonia (18) 2synat-sithonia (17) 2synat-sithonia (16) 2synat-sithonia (15) 2synat-sithonia (14) 2synat-sithonia (13) 2synat-sithonia (12) 2synat-sithonia (11) 2synat-sithonia (10) 2synat-sithonia (9) 2synat-sithonia (7) 2synat-sithonia (6) 2synat-sithonia (5) 2synat-sithonia (4) 2synat-sithonia (3) 2synat-sithonia (2) 2synat-sithonia (1)
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους συντελεστές της συνάντησης τον Γιώργο Φρουντάκη, τον Δημήτρη Αδάμ, τον Γιάννη Ξυδά, τον Νίκο  Συριτατίδη και Δημήτρη Ελευθεριάδη, για την πολύτιμη βοήθεια τους που χωρίς αυτούς θα ήταν πολύ δύσκολο να  πραγματοποιηθεί…. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδία μου!

anoigma_2hsinanthsi-sithonia3

banner_sbe

About Author

Πέτρος Δεσποινίδης

Ο Πέτρος είναι από την όμορφη Μακεδονία μας και έχει κολλήσει το σαράκι του ψαρέματος από μικρό παιδί. Αφού πέρασε από όλες τις τεχνικές ψαρέματος, τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με το spinning αλλά δεν ξεχνά τις παλιές αγάπες όπως είναι το casting. Σε μια προσπάθεια να ενώσει τους ΒορειοΕλλαδίτες φίλους του spinning, δημιούργησε την ομάδα “Spinning στην Βόρειο Ελλάδα”. Μαζί μας θα μοιραστεί αυτήν την αγάπη του για το ψάρεμα και θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους νεώτερους!