Θεσσαλονίκη : Heavy Casting Σεμιναρίο από GFS

Θεσσαλονίκη : Heavy Casting Σεμιναρίο από GFS

Δελτίο Τύπου

Πολλοί φίλοι ψαράδες που ασχολούνται με την τεχνική του HC στη β. Ελλάδα μας ζητούσαν εδώ και καιρό, να πραγματοποιήσουμε ένα σχετικό σεμινάριο.

Έτσι, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί τρίωρο σεμινάριο στο κατάστημα ειδών αλιείας FF fishing store του Φώτη Φραντσεσκάκη το οποίο βρίσκεται στο 20χλμ Θεσσαλ/κης – Περαίας.
Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο Antonis Lagoutarellis o οποίος και θα σας μιλήσει για όλα τα μυστικά του Heavy Casting αλλά και αυτά του Casting. Επίσης θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για την χρήση τηλ/νου σκάφους στο ψάρεμα από τον Vasilis Vasilaropoulos .

Η ομάδα του Heavy Casting in Greece αλλά και η εταιρία AIGAIO RCB θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία GFS αλλά και τον Θεόδωρος Ρατζώνης (Theodoros Ratzonis) προσωπικά για την άμεση αλλά και αμέριστη υποστήριξη του για την διεξαγωγή του εν λόγο σεμιναρίου !!
Επίσης ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα ειδών αλιείας https:// www.facebook.com / fotis.frantzeska kis FF fishing stores και τον Φραντζεσκακης φωτης αλιεια ζωοτροφες για την φιλοξενία του σεμιναρίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και σας περιμένουμε μαζί με τους φίλους σας για να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την τεχνική του Heavy Casting!!

afisa_lagoy

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ :

22690566_1894966857498823_1252930956_o

About Author

Lurebites

To Lurebites αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο δημοσιογραφικό δίκτυο ενημέρωσης για το ψάρεμα στην Ελλάδα.