“Αρμενιστής Fishingtrips”

“Αρμενιστής Fishingtrips”

Ο αλιευτικός τουρισμός εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την αλλαγή της νομοθεσίας, απλώνει τα δίχτυ του και στη χώρα μας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν και στον τόπο διαμονής μου την Νέα Μάκρη Αττικής, ο καπετάν-Γιάννης πήρε την απόφαση να μετατρέψει το επαγγελματικό σκάφος αλιείας του, ένα παραδοσιακό τρεχαντήρι 11 μέτρων, σε τουριστικό, οργανώνοντας αλιευτικές εκδρομές.

armenistis orthioΜε αυτόν τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα σε όσους παράκτιους ψαράδες ή όσους ψαράδες που λόγω οικονομικής κρίσης έχουν μείνει χωρίς πλωτό μέσο να εξασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι στα γαλανά νερά του Ν. Ευβοϊκού.
armenistis1armenistis2Το σκάφος έχει χωρητικότητα 8 ατόμων και διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για καθετή και τσαπαρί αλλά και για πιο εξειδικευμένες τεχνικές όπως το slow pitch, inchiku, tenya κ.α. Επίσης εάν το γκρουπ το επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει και να μάθει τα μυστικά παραδοσιακών ψαρεμάτων όπως το παραγάδι και τα δίχτυα. Το ψάρεμα γίνεται διασκεδαστικό και αποδοτικό αφού η 25χρονη εμπειρία του καπετάν – Γιάννη αποτελεί εγγύηση.
armenistis3 armenistis4Η αλιευτική εκδρομή μπορεί να μετατραπεί σε καθαρά τουριστική δίνοντας τη δυνατότητα σε οικογένειες ή άτομα που δεν ασχολούνται με την αλιεία να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και μπάνιου σε ερημικές παραλίες του Ν. Ευβοϊκού ή στα καταγάλανα νερά του συμπλέγματος νησιών Πεταλιών.

armenistis5Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις να επικοινωνήσετε με τον Καπετάν – Γιάννη στο τηλέφωνο 6932267887 και στο www.armenistis-fishingtrips.gr

*Εκ της συντάξεως : Το παρόν κείμενο αποτελεί δελτίο τύπου και την ευθύνη της αξιοπιστίας και ιδεολογίας του φέρει ο υπογραφών αρθρογράφος
Categories: Διάφορα

About Author

Βασίλης Κυρέζης

Ο Βασίλης είναι ένας ψαράς ο οποίος του αρέσει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα για αυτό έχει εμπειρία από πολλές τεχνικές τόσο από την ακτή όσο και από το σκάφος. Τα τελευταία χρόνια όμως ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής. Η περιέργεια του τον οδήγησε να ασχοληθεί πολύ πρόσφατα με μια τεχνική παντελώς άγνωστη για τα ελληνικά δεδομένα, το Tako Eging. Θα μοιραστεί μαζί μας όλα όσα αφορούν αυτήν την καινούργια τεχνική, βήμα-βήμα με την εξέλιξη του σε αυτήν αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας βοηθήσει στις άλλες τεχνικές με τις οποίες ασχολείται φανατικά.