Kids Fishing Day : Μπράβο!!

Kids Fishing Day : Μπράβο!!

Μια πανέμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 25 Ιουνίου! Το kids fishing day ανήκει πια στο παρελθόν αλλά το σίγουρο είναι ότι άνοιξε δρόμο για το μέλλον…

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους του Μακεδόνες που μαζί ενωμένοι έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν σημαντικά και όμορφα πράγματα για το ψάρεμα. Εμείς είμαστε εκεί και με μεγάλη μας χαρά αντικρίσαμε ένα πολύ σωστά οργανωμένο χώρο που σιγά σιγά γέμισε από λιλιπούτειους ψαράδες, έτοιμους να μάθουν τα μυστικά όλων των τεχνικών του ψαρέματος από την ακτή. Από την δική μας μεριά δεν έχουμε να πούμε πολλά πέρα από ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους!! Οι πρωταγωνιστές σε αυτό το άρθρο είναι τα παιδιά οπότε σας παραθέτουμε όλο το υλικό μας για να πάρετε μια γεύση αυτής της όμορφης εκδήλωσης :

kids_binieta1 kids_binieta2 kids_binieta3 kids_binieta4 kids_binieta5 kids_binieta6 kids_binieta7 kids_binieta8 kids_binieta9 kids_binieta10 kids_binieta11 kids_binieta12 kids_binieta13 kids_binieta14 kids_binieta15 kids_binieta16 kids_binieta17 kids_binieta18 kids_binieta19 kids_binieta20 kids_binieta21 kids_binieta22 kids_binieta23 kids_binieta24 kids_binieta25 kids_binieta26 kids_binieta27 kids_binieta28 kids_binieta29 kids_binieta30 kids_binieta31 kids_binieta32 kids_binieta33 kids_binieta34  kids_binieta36 kids_binieta37 kids_binieta38 kids_binieta39  kids_binieta41 kids_binieta42 kids_binieta43 kids_binieta44 kids_binieta45 kids_binieta46 kids_binieta47 kids_binieta48

Λίγα λόγια από τους διοργανωτές

kids_anasΜόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε όλοι οι διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης. Όταν οι άνθρωποι ενώνονται δημιουργούν μικρά θαύματα. Με αυτή την εκδήλωση στείλαμε ένα βροντερό μήνυμα ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά όταν ενώσεις δυνάμεις και έχεις αγάπη γι αυτό που κάνεις. Την Κυριακή 25 του Ιούνη γεμίσαμε την παραλία του αμφιθεάτρου Μουδανιών με παιδικές φωνούλες που είχαν την θέληση να μάθουν τα μυστικά του ψαρέματος αλλά και τον απαραίτητο σεβασμό προς το περιβάλλον. Στόχος της εκδήλωσης ήταν και είναι να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά ψαράδων πολύ καλύτερη από την δική μας έτσι ώστε στο μέλλον η νέα γενιά να λειτουργεί στη θάλασσα στα ψάρια αλλά και στο περιβάλλον γενικότερα έτσι όπως ονειρευόμαστε όλοι μας. Χίλια μπράβο λοιπόν σε όλους όσους μόχθησαν για την εκδήλωση αυτή.

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς πρέπει να πούμε σε αυτούς που μας βοήθησαν και δεν είναι άλλοι από τον χορηγό μας και τους υποστηρικτές μας που δίχως αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί τίποτα.
  • Ευχαριστούμε την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Νέας Προποντίδας γιατί αγκάλιασαν από την αρχή με αγάπη την εκδήλωση προσφέροντας μας κάθε δυνατή υποστήριξη.
  • Ευχαριστούμε τον χορηγό μας την εταιρεία Αφοι Κασάμπαλη SHIMANO για όλα όσα έκανε για τα παιδάκια και δεν ήταν και λίγα.
  • Ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας το διαδικτυακό περιοδικό LUREBITES.
  • Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους υποστηρικτές της εκδήλωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους:

Το κατάστημα ειδών αλιείας Καδογλου
Το κατάστημα ειδών αλιείας Αγκίστρι
Το κατάστημα ειδών αλιείας Hook and bait
Το κατάστημα ειδών αλιείας Thalassa Shop
Το κατάστημα ειδών αλιείας Γούναρη
Το κατάστημα ειδών αλιείας Shop thalassa

Το κατάστημα ειδών αλιείας Hobby Καρασαβίδης
Το κατάστημα Μπουκέτο μπαλόνια που στόλισε πανέμορφα τον χώρο της εκδήλωσης
Το κατάστημα Φαγάδικο Σπύρος για τα πεντανοστιμα σουβλάκια του
Το κατάστημα Micra Stores Ν.Ρυσιου για το κολατσιό που προσφερε στα παιδιά.
Την οργάνωση I SEA που ενημέρωσε τα παιδιά μας αλλά και εμάς για το θαλάσσιο περιβάλλον
Την ομάδα BAYLINE SERVICE για την ομιλία περί πρώτων βοηθειών και τους κινδύνους που μας περιμένουν στη θάλασσα.

Συγνώμη αν μακρηγόρησα αλλά γι αυτήν την εκδήλωση ακόμα και αυτά τα λόγια είναι λίγα. Δίνουμε υπόσχεση για ταχεία επανάληψη με τον ίδιο ζήλο και αγάπη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

xorigos_kids

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.