Φθηνό και πρακτικό κάθισμα Venus!!

Φθηνό και πρακτικό κάθισμα Venus!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARCOFIL

Ένα ακόμη κάθισμα στην ήδη μεγάλη συλλογή μας… Πρόκειται για το Venus, ένα πρακτικό αναδιπλωμένο μικρό κάθισμα με δερματίνη και μια σύνθεση από πλαστικό και αλουμίνιο που το καθιστούν πανάλαφρο στην μεταφορά και ανθεκτικό στην χρήση.

kathisma-kontini-5Είναι σχεδιασμένο με βάση την εργονομία και την χρηστικότητα με τρεις θήκες συρτάρια ακριβώς από κάτω από το μαξιλάρι καθώς και στηρίγματα στις δυο πλευρές του για τα σημαντικότερα εργαλεία του χρήστη δηλαδή το καλάμι και η θήκη με τα δολώματα. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται λοιπόν μια “κορνίζα” από αλουμίνιο μεταβαλλόμενου μήκους που εξυπηρετεί την τοποθέτηση μιας οποιαδήποτε πλαστικής θήκης με τα δολώματα για γρήγορη πρόσβαση.

kathisma-kontini-2Στην δεξιά πλευρά του καθίσματος βρίσκεται ένα μοναδικό στήριγμα που εκτός της τοποθέτησης του καλαμιού επιτρέπει και την κλίση του υπό οποιαδήποτε γωνία περιστρέφοντας απλά το στήριγμα. Το βάρος του καλαμιού δεν παίζει κανένα ρόλο μιας ο σύνδεσμος “κλειδώνει” κάθε φορά που η κλίση προσαρμόζεται. Επιπλέον, για τους αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες τα δυο στηρίγματα μπορούν να μετατεθούν σε οποιαδήποτε πλευρά του καθίσματος με εξαιρετική ευκολία.

kathisma-kontini-3Όσον αφορά τα τέσσερα πόδια – στηρίγματα, αυτά είναι κατ’ αρχήν παραμετροποιήσιμα ως προς το ύψος καθώς μπορούν να σηκωθούν μέχρι και 20cm ψηλότερα με μια πολλή εύκολη κίνηση. Επιπλέον έχοντας σαν γνώμονα την ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση όλου του καθίσματος, τα πόδια αυτά έχει προβλεφθεί ώστε να κλείνουν προς τα μέσα εξοικονομώντας ωφέλιμο ύψος.

kathisma-kontini-4Εκτός των υπόλοιπων στοιχείων το κάθισμα περιέχει και τρια αρκετά μεγάλα συρτάρια στα οποία μπορούν να αποθηκευθούν με άνεση ο υπόλοιπος εξοπλισμός όπως πετονιές, στριφταράκια, ψαλιδάκια κ.α. Με αυτόν τον τρόπο εκτός της εύκολης αποθήκευσης ο χρήστης μπορεί να έχει άμεσα οποιοδήποτε από τα παρελκόμενα που επιθυμεί. Τέλος ο εσωτερικός χώρος του κάθε ραφιού δεν είναι διαμορφωμένος και με την χρήση πλαστικών επιτρέπετε η διαρίθμηση του κατά το επιθυμητό.

kathisma-kontini-1Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μια φθηνή λύση καθώς ανέρχεται μόνο στην τιμή των 60 ευρώ με πολλά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων επιλογών του εμπορίου στα χρήματα αυτά.

Για περισσότερα πατήστε εδώ :

arcofil_banner_arthro1

About Author

Lurebites

To Lurebites αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο δημοσιογραφικό δίκτυο ενημέρωσης για το ψάρεμα στην Ελλάδα.