Το 1ο ψαρευτικό Survivor είναι γεγονός!!

Το 1ο ψαρευτικό Survivor είναι γεγονός!!

Δελτίο τύπου

psaroma_logoΤο psaroma.gr, η μεγαλύτερη ψαρευτική κοινότητα στην Ελλάδα, συνεχίζει να εκπλήσσει και να δίνει στο ψάρεμα τη θέση που του αξίζει στη καρδιά μας. 17 Μαρτίου, 3 μ.μ. μέχρι 19 Μαρτίου… Δυο ομάδες καλούνται να επιβιώσουν σε μια παραλία για 2 μέρες έχοντας στις αποσκευές τους μόνο τον εξοπλισμό τους για το ψάρεμα, και τα απαραίτητα ρούχα, με βασική προμήθεια μόνο νερό.

Η 11η ψαρευτική συνάντηση του psaroma.gr με τίτλο ”η επιβίωση”, ξεκινά με δεκάδες παίχτες και καταλήγει με ένα μόνο νικητή. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη παραλία, οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, διάφορα δώρα και πολλές εκπλήξεις, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στη ψαρεύτρα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των βασικών ελλείψεων και των δυσκολιών που θα βρίσκουν μπροστά τους.
Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές ψαρευτικού συναγωνισμού θα καλύπτεται με πολλές κάμερες. Όσοι δεν θέλουν να συμμετέχουν θα μπορούν να είναι θεατές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να παρακολουθούν των αγώνα που θα εξελίσσεται ζωντανά.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε το παρακάτω εικονίδιο :

survivor2

 

About Author

Lurebites

To Lurebites αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο δημοσιογραφικό δίκτυο ενημέρωσης για το ψάρεμα στην Ελλάδα.