Το πρόγραμμα & ο 1ος Αγώνας του Φ.Α.Ρ.

Το πρόγραμμα & ο 1ος Αγώνας του Φ.Α.Ρ.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

greece

Την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο GP της χρονιάς για το εσωτερικό πρωτάθλημα του συλλόγου “FAR Hellas CLUB” ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλοχωρίου και θα είναι για τα 100gr. Στον πρώτο αυτό αγώνα η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές και εκτός συλλόγου! Μοναδική λοιπόν ευκαιρία για τους φίλους της τεχνικής να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα GP με τεχνικές και “tips”αποκομίζοντας χρήσιμες πληροφορίες για το ψάρεμα τους που θα το κάνει πιο αποδοτικό άλλα και ταυτόχρονα πιο διασκεδαστικό!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε στην παρακάτω φωτογραφία : far_2017


ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

far_2017_2

Αγαπητοί Φίλοι

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του ετήσιου εσωτερικού πρωταθλήματος του συλλόγου μας “FAR HELLAS 2017”. Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με του ίδιους κανονισμούς όπως και το 2016 και όλοι οι αγώνες θα είναι Open, με ανοιχτή συμμετοχή για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τα βαρίδια του πρωταθλήματος μας και φυσικά χωρίς να συμμετέχει στην κατάταξη αυτού. Συγκεκριμένα το φετινό πρωτάθλημα θα αποτελείτε από 5 Open Grand Prix, τα οποία θα έχουν ώρα προέλευσης 10:00πμ, το πρωί της οριζόμενης ημέρας διεξαγωγής και θα τελειώνουν στις 15:00μμ της ίδιας μέρας, με δυνατότητα παράτασης έως τις 16:00μμ σε περίπτωση που υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

far_2017_3Τα GP θα διεξάγονται με την μορφή συγκεκριμένου βαριδίου (για τα μέλη μας), το οποίο θα είναι υποχρεωτικό και θα πρέπει υποχρεωτικά να καταγράφεται έστω και μια βολή κατάταξης η οποία θα μετράει στο εσωτερικό πρωτάθλημα. Επιπλέον θα υπάρχει προαιρετικά, η δυνατότητα, σε όποιον αθλητή επιθυμεί, να συμμετέχει και με 2ο βαρίδιο της επιλογής του, το οποίο όμως θα μετράει μόνο στην κατάταξη της ημέρας (GP). Στα πρώτα 4 GP, το βαρίδιο το οποίο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα θα είναι συγκεκριμένο, ενώ στο τελευταίο GP, το βαρίδιο το οποίο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα θα είναι της επιλογής του εκάστοτε αθλητή το οποίο όμως θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσει πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα. Σκοπός είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους δεν έχουν κατάταξη σε κάποιο βαρίδιο σε προηγούμενο αγώνα ή σε όποιον θέλει να προσπαθήσει να βελτιώσει την επίδοση του σε κάποιο βαρίδιο, να πάρουν εκ νέου κατάταξη στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος κάθε GP, θα ανακοινώνεται η κατάταξη του αγώνα η οποία θα καθορίζεται από την καλύτερη βολή του κάθε αθλητή, ανεξάρτητα με πιο βαρίδιο επιτεύχθηκε. Στην συγκεκριμένη κατάταξη θα εμφανίζονται και τυχών αποτελέσματα από βολές με άλλο βαρίδιο που έκανε ο εκάστοτε αθλητής. Στα GP δεν θα γίνονται απονομές.

far_2017_4Το ετήσιο “GREEECE OPEN 2017” θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα και με τα 4 βαρίδια, δίνοντας την δυνατότητα να πάρουν κατάταξη στο πρωτάθλημα και αθλητές που δεν θα έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν σε κάποια ή και σε όλα τα υπόλοιπα GP. Στο τελευταίο GP του πρωταθλήματος, θα ανακοινωθεί η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, η οποία θα είναι με βάση το συνολικό άθροισμα των 4ων καλύτερων βολών, μία για κάθε βαρίδιο, για κάθε αθλητή. Με βάση την κατάταξη θα ανακηρυχθεί και θα βραβευθεί ο Πρωταθλητής για το έτος 2017 καθώς και ο 2ος και 3ος της γενικής κατάταξης. Θα ακολουθήσει απονομή βραβείων σε αθλητές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα καθώς επίσης και βράβευση με δώρα για όλους του παρόντες αθλητές. Η συμμετοχή στα 5 GP θα παραμείνει ως έχει και αυτή την χρονιά, ενώ η συμμετοχή για το GREECE OPEN θα ανακοινωθεί με την προκήρυξη του συγκεκριμένου αγώνα. Οι ημερομηνίες, τα βαρίδια είναι τα παρακάτω:

1o OPEN GP 05/03/2017 – 100γρ

2o OPEN GP 02/04/2017 – 125γρ “GREECE OPEN 2017” 12-14/5/16

3o OPEN GP 10/09/2017 – 150γρ

4o OPEN GP 15/10/2017 – 175γρ

5o OPEN GP 12/11/2017 – Ελεύθερη επιλογή

O τόπος διεξαγωγής των αγώνων, θα ανακοινώνονται με την προκήρυξη του εκάστοτε αγώνα. Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε ένα καλό και ενδιαφέρων πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους.

Φιλικά

Ο Πρόεδρος

Καραμπάσης Αλέξανδρος

banner_far_fb

About Author

Lurebites

To Lurebites αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο δημοσιογραφικό δίκτυο ενημέρωσης για το ψάρεμα στην Ελλάδα.