Κοπή πίτας από το “Spinning Στην Βόρεια Ελλάδα”

Κοπή πίτας από το “Spinning Στην Βόρεια Ελλάδα”

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας “SPINNING ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ”για το 2017 πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην όμορφη Θεσσαλονίκη!

kopi_pitas_sbeΤα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν για μια ακόμη φορά με σκοπό να περάσουν ένα ευχάριστο κυριακάτικο απόγευμα, βρίσκοντας ευκαιρία για πολύ “ψάρεμα” αυτή την φορά όμως όχι στον “αγωνιστικό χώρο” άλλα στην θεωρία ανταλλάσσοντας απόψεις, προβληματισμούς και νέες εμπειρίες και πίνοντας χαλαρά το καφεδάκι τους!
kopi_pitas_sbe1kopi_pitas_sbe2Η συνάντηση φιλοξενήθηκε σε έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο όπου εξέπληξε ευχάριστα όλους, δημιουργώντας ακόμη πιο ζεστό και φιλικό κλίμα και φυσικά ιδανικές συνθήκες για συζήτηση!
kopi_pitas_sbe3Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις! Μια εντυπωσιακή βασιλόπιτα, προσφορά του καταστήματος και πολύ αξιόλογα δώρα!! Ευχαριστούμε πολλοί τους χορηγούς που μας στήριξαν σε αυτήν την εκδήλωση!

kopi_pitas_sbe4

Τα δώρα!

Ο τυχερός που του έτυχε το φλουρί, κέρδισε έναν μηχανισμό SEDONA 2500 προσφορά της “KASAMBALIS BROS” ενώ δύο ακόμη τυχεροί κέρδισαν έπειτα από κλήρωση δύο σετ προσφορά της “ALPINE THERMAL” (Balaclava – Fullface Black Rider +troper) προστασίας κεφαλής -λαιμού!

kopi_pitas_sbe8

Ο τυχερός Δημήτρης Τζιτζίκας βρήκε το φλουρί και κέρδισε τον μηχανισμό!

kopi_pitas_sbe9

Ο Τάσος Γιαννουλίδης της Alpine Thermal μοίρασε τα δώρα της κλήρωσης στους τυχερούς! Εδώ με τον Ξυδά Γιάννη

kopi_pitas_sbe10

Ο δεύτερος τυχερός Συμεωνίδης Γιάννης

Μια συνάντηση λοιπόν που τα είχε όλα και κυρίως όμορφες εικόνες, ζεστή ατμόσφαιρα και πολλά χαμόγελα! Το ραντεβού γρήγορα ανανεώθηκε αυτήν την φορά όμως στο “πεδίο της μάχης”με πολλά “πυρομαχικά”….σύντομα!

Χορηγοί

kopi_pitas_sbe6 kopi_pitas_sbe7 kopi_pitas_sbe5

Όλη η ομάδα σας εύχεται Καλή Χρονιά με ευτυχία και υγεία για όλους!!

banner_sbe

About Author

Πέτρος Δεσποινίδης

Ο Πέτρος είναι από την όμορφη Μακεδονία μας και έχει κολλήσει το σαράκι του ψαρέματος από μικρό παιδί. Αφού πέρασε από όλες τις τεχνικές ψαρέματος, τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με το spinning αλλά δεν ξεχνά τις παλιές αγάπες όπως είναι το casting. Σε μια προσπάθεια να ενώσει τους ΒορειοΕλλαδίτες φίλους του spinning, δημιούργησε την ομάδα “Spinning στην Βόρειο Ελλάδα”. Μαζί μας θα μοιραστεί αυτήν την αγάπη του για το ψάρεμα και θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους νεώτερους!