Γνωριμία με την ομάδα “Ψαρευτικές Εξορμήσεις”

Γνωριμία με την ομάδα “Ψαρευτικές Εξορμήσεις”

Δελτίο τύπου “Ψαρευτικές Εξορμήσεις”

Πάντα μου άρεσε η ανταλλαγή απόψεων γύρω από το ψάρεμα. Παρακολουθούσα από την αρχή που έγινα και εγώ χρήστης του FB σχεδόν όλες τις ψαροομάδες. Πάντα μαθαίνουμε και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω μια σελίδα με στόχο να εμπλουτίσουμε όλοι εμείς που αγαπάμε την γαλανή τις γνώσεις μας, μιας και η ανταλλαγή απόψεων μόνο καλό μας κάνει. Οι “Ψαρευτικές Εξορμήσεις” στο διάστημα που υπάρχουν, εκτός από τον μεγάλο αριθμό μελών που μας τιμάνε με την παρουσία τους, σκοπό έχουν να ενώσουν όλους τους ερασιτέχνες ψαράδες ανεξαρτήτως τεχνικής. Δεν είμαστε απλά άλλη μια ψαρευτική ομάδα, αλλά άνθρωποι που νοιαζόμαστε για το περιβάλλον πάνω από όλα.
koydiosΑπό όλες τις περιοχές της Ελλάδας είναι τα μέλη μας και αυτό είναι μεγάλη μας χαρά. Και κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα μιας και πάνω από όλα αυτό που κάνουμε είναι το χόμπι μας.
Προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες που πρέπει ανάμεσα στους επαγγελματίες του χώρου και σε εμάς. Και αυτό φαίνεται από την δράση της ομάδας μας, μιας και πολύ συχνά κάνουμε κληρώσεις με δώρα για να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας με χορηγούς και δωροθέτες τα καταστήματα που στηρίζουν τις προσπάθειες μας. Μάλιστα στο τρέχων διάστημα έχουμε τον 5ο διαγωνισμό στην ομάδα μας μέσα σε 1 έτος λειτουργίας με αρκετά δώρα και εκπλήξεις. Σε αυτό το σημείο να τιμήσουμε τους δωροθέτες μας :

psar1 psar2 psar3 psar4 psar5 psar6

Το πιο σημαντικό όμως που επιδιώκουμε, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας λόγω κρίσης, είναι όσο μπορούμε να ξεφεύγουμε και να την ξεχνάμε. Τέλος με μεγάλη χαρά θα σας πω ότι την άνοιξη ετοιμάζουμε μια πανελλήνια συνάντηση ψαράδων με πολλές κληρώσεις δώρων και με σεμινάριο ψαρευτικής τεχνικής, με σκοπό να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα που με τον καιρό θα μεγαλώνει, θα δυναμώνει και θα κάνει τις “Ψαρευτικές Εξορμήσεις” όνομα και πράγμα! Για αυτό μείνετε συντονισμένοι!!

Μετά τιμής

Κώστας Κούντιος

koyntios_sima

About Author

Lurebites

To Lurebites αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο δημοσιογραφικό δίκτυο ενημέρωσης για το ψάρεμα στην Ελλάδα.