Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Anyfishing.gr

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Anyfishing.gr

Η ομάδα Anyfishing.gr διοργανώνει για τα Χριστούγεννα ένα διαγωνισμό με πλούσια δώρα που αφορά τα μέλη της και όσο επιθυμούν να γίνουν. Ο διαγωνισμός ήδη τρέχει από τις 22 Νοεμβρίου και θα λήξει ανήμερα τα Χριστούγεννα. Τον τρόπο για να συμμετάσχει κανείς μας τον περιγράφει ο δημιουργός της ομάδας Γιάννης Kιρκιμπολάκης και είναι ο εξής :

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ (https://www.facebook.com/groups/804185966354678/)
– Αναρτήστε όσες φώτο θέλετε αλιευτικού περιεχομένου
– Στο διαγωνισμό παίρνει μια φώτο μόνο μέρος, αυτή με τα περισσότερα LIKE 
– Οι 5 φωτο με τα περισσότερα LIKE θα κερδίσουν από ένα δώρο 
– ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ

banner_anyfishing

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσφορά του Γιώργου Φαντάρου (http://www.fishing-mania.gr/) και της ομάδας ANYFISHING.GR (Giannis Kirkimpolakis https://www.facebook.com/groups/804185966354678/)

*** ΔΩΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ***
1) ΚΑΛΑΜΙ SPINNING DAIWA CROSSFIRE
2) KATAΔΥΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΦ.ΦΑΚΟΣ 100Μ
3) ΣΕΤ FISH GRIP – ΖΥΓΑΡΙΑ – ΠΕΝΣΑΚΙ ΨΑΛΙΔΑΚΙ
4) 3 ΤΕΜΑΧΙΑ Profesional lures float designet Japan 2016 140mm/18g minnow
5) 4 Κεφάλες 30γρ. και 4 σώματα σιλικόνης SUPER ECO LURE

fantaros_karta
Οι όροι του διαγωνισμού

– Για όλη την διάρκεια του διαγωνισμού στην ομάδα θα επιτρέπονται μόνο φώτο καμία άλλη δραστηριότητα
– Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν μόνο εντός Ελλάδος
– Στον Διαγωνισμό παίρνουν μέρος άπαντες όλα τα μέλη
– Συνεχόμενα up date ή σχόλια με δόλο, η φώτο θα κλειδώνει και θα είναι άκυρη

About Author

Γιάννης Κιρκιμπολάκης

Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη, ένα μεγάλο νησί με πολλούς ψαρότοπους. Είναι τελειόφοιτος Λυκείου και μιλάει 4 ξένες γλώσσες. Η κύρια δουλειά του είναι οι εισαγωγές και το εμπορείο κατ/νων αλιευμάτων και το χόμπι του από μικρο παιδί... τι άλλο το ψάρεμα! Το πρώτο του καλάμι το απέκτησε σε ηλικία 9 ετών και ήταν 100% hand made από ένα ποτάμι!! Για βαρίδι χρησιμοποιούσε παξιμάδια από το συνεργείο αυτοκινήτων της γειτονιάς ενώ πετονιές και αγκίστρια έβρισκε από τον κυρ Ανέστη που τον βοηθούσε στο νετάρισμα των παραγαδιών και ότι περίσσευε του το έδινε. Έκτοτε μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με πολλές τεχνικές όπως απίκο, εγγλέζικο, casting και παραγάδια αλλά τον κέρδισε ο κόσμος του shore και του spinning. Έχει δοκιμάσει πάρα πολλούς εξοπλισμούς και έχουν περάσει πάνω από 100 διαφορετικά καλάμια από τα χέρια του όλων των επώνυμων εταιρειών. Φροντίζει να είναι συνέχεια ενημερωμένος για τις τεχνικές και τα νέα της εγχώριας και ξένης αγοράς στα είδη αλιείας. Έχει επαφές σε Ελλάδα, Αυστραλία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία, Ιαπωνία και Κίνα και μοιράζεται απλόχερα τις εμπειρίες του και τις γνώσεις του με όλους. Είναι επίσης δημιουργός των ομάδων "Anyfishing" και "Shore Slow Greece & Cyprus".