Σεμινάριο Eging στην Κέρκυρα από το κατάστημα “Ψαρεύω”

Σεμινάριο Eging στην Κέρκυρα από το κατάστημα “Ψαρεύω”

Το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου θα έχω την χαρά να βρεθώ στο νησί των Φαιάκων, την αγαπημένη μου Κέρκυρα, για να μοιραστώ τα πάντα που αφορούν την τεχνική του Eging με τους ψαράδες του νησιού.

2012-20

Θα μιλήσουμε για τα πάντα που αφορούν αυτό το ψάρεμα με στόχο στο τέλος να γίνουμε όλοι σοφότεροι αφού υπάρχει αρκετή γνώση στο νησί από αυτό το ψάρεμα και για μένα. Το σεμινάριο διοργανώνει το κατάστημα “Ψαρεύω” του καλού φίλου Σπύρου Θύμη και ο τοπικός ναυταθλητικός σύλλογος Ν.Α.Ο.Κ. είχε την ευγενική χορηγία της παραχώρησης της αίθουσας του σεμιναρίου στις εγκαταστάσεις του! Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περιμένω με ανυπομονησία να συναντήσω τους Κερκυραίους φίλους μου από κοντά!!

seminario_kerkyra_new

Categories: Διάφορα

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.