1η Ψαρευτική συνάντηση Spinning Anglers στο Πέραμα

1η Ψαρευτική συνάντηση Spinning Anglers στο Πέραμα

Μετά από πολλά μηνύματα σας για μια συνάντηση γνωριμίας και έχοντας στο μυαλό μας να γίνει κάτι σε μικρή κλίμακα, πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια συνάντηση χωρίς χορηγούς και δώρα γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος και πραγματικά και να θέλαμε δεν θα προλαβαίναμε καθώς ήταν κάτι που δεν είχαμε σχεδιάσει.

spinning_anglers_synanthsh2Στην συνάντηση αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να ψαρέψουμε παρέα!
Θα χαρούμε λοιπόν να σας δούμε και από κοντά το Σάββατο 19/11/2016 και ώρα 13.00 μ.μ. στην παραλία του Περάματος πίσω από τα Ferry Boat.

 

 

About Author

Παναγιώτης Συρίγος

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Λέσβο. Ξεκίνησε το ψάρεμα από πολύ μικρός με την τεχνική του απίκο και στην συνέχεια ασχολήθηκε με το ψάρεμα στο χέρι με καρούλια. Όταν στην χώρα μας ήρθαν οι καινούργιες τεχνικές με καλάμι, ασχολήθηκε εντατικά με το casting. Τα τελευταία χρόνια όμως τον κέρδισε το spinning σε σημείο να παρατήσει όλα τα άλλα ψαρέματα. Το μεράκι του για την τεχνική και η δοτική προσωπικότητα του τον οδήγησαν στο να δημιουργήσει μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στο facebook για το spinning. Η σελίδα ονομάζεται SpinningAnglersTeam και σκοπό έχει την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των spinners, δίνοντας τους την δυνατότητα να μοιραστούν ακόμα και τις χαρές μιας πετυχημένης εξόρμησης. Στο site μας θα γράφει για τις περιπέτειες του στο νησί με spinning αλλά και θα μας γνωρίσει με τους καλύτερους τοπικούς ψαράδες μέσα από τα κείμενα του.