Το Lurebites στην ψαρευτική συνάντηση του “Εν πλω”

Το Lurebites στην ψαρευτική συνάντηση του “Εν πλω”

Στις 13 του Νοέμβρη θα διεξαχθεί η δέκατη ψαρευτική συνάντηση για casting του καταστήματος “Εν πλω” στην ποταμό Επανωμής με έναρξη στις 06:00 και λήξη στις 12:00. Στον αγώνα θα δοθούν πλούσια δώρα στους νικητές!

afisa_enploΜετά από συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Χρήστο Καλαιτζή, η πρόσκληση διευρύνθηκε και σε όλους τους spinners της Βορείου Ελλάδος ώστε να ψαρέψουν μαζί την ίδια ώρα! Φυσικά το spinning ψάρεμα θα γίνει εκτός της ψαρεύτρας των φίλων του casting. Σε αυτήν την εκδήλωση θα συμμετάσχει και το Lurebites με την παρουσία την δικιά μου, βοηθώντας και εξηγώντας στην πράξη το spinning από παραλία ενώ για όσους θέλουν μετά την απονομή θα διεξαχθεί ένα μίνι σεμινάριο με θέμα “Πρώτα βήματα” & “Μικρά μυστικά για το λαβράκι”. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

afisa_enplo_spinning

 banner_enplo

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.