Τα μεγαλύτερα ψάρια κινδυνεύουν πολύ περισσότερο με εξαφάνιση από ό,τι τα μικρά

Τα μεγαλύτερα ψάρια κινδυνεύουν πολύ περισσότερο με εξαφάνιση από ό,τι τα μικρά

Όλοι μας κατά καιρούς μας έχει απασχολήσει το θέμα των απελευθερώσεων και συγκεκριμένα αν πρέπει να απελευθερώνουμε μόνο τα μικρά ή καλύτερα είναι μόνο τα μεγάλα. Η επιστήμη έχει απάντηση και για αυτό σας παραθέτουμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το μέλλον των θαλασσών μας που βρήκαμε στο www.Petsnonly.gr  : 

http://www.petsonly.gr/nea/arthro/ta_megalytera_psaria_kindyneuoun_poly_perissotero_me_eksafanisi_apo_o_ti_ta_mikra-130482094/

Αυτό το άρθρο είναι η απάντηση για το πόσο αξίζει τελικά το C&R μόνο των μικρών ψαριών…

Categories: Οικολογία

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.