Σύρος : Ένα διήμερο με Bolognese-Εγγλέζικο

Σύρος : Ένα διήμερο με Bolognese-Εγγλέζικο

Δελτίου Τύπου Ν.Ο.Σ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη ψαρευτική φιλική συνάντηση Εγγλέζικου – Μπολονέζ που οργάνωσε το τμήμα παράκτιας αλιείας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο Λιμάνι της Ερμούπολης,  υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ με αλυτάρχη τον κύριο Χούλη Μιχάλη.

%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9-0504-660x330Οι αγωνιστικές δράσεις για το διήμερο ξεκίνησαν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 όπου οργανώθηκε σεμινάριο για τις τεχνικές, τα δολώματα και τη βελτίωση του ψαρέματος στο οποίο μίλησαν ο έφορος αγωνιστικής αλιείας της ΕΟΥΔΑ Αντώνης Μιχαηλίδης και ο αθλητής των Δελφινιών Περιστερίου Παντελής Μάρκου.
syros1Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 ο αγώνας ξεκίνησε στις 8:45 το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά από παρέλευση πέντε ωρών. Οι συμμετοχές των αθλητών έφτασαν τις δεκαοκτώ εκ των οποίων οι οκτώ ήταν από Αθηναϊκούς Συλλόγους. Είναι γεγονός ότι τα αλιεύματα δεν ήταν τόσο πλούσια όμως οι νικητές πήραν έπαθλα, μετάλλια και δώρα. Οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία κάνοντας την πρωϊνή βόλτα στο λιμάνι της Ερμούπολης τους να δουν και να γνωρίσουν το άθλημα της Παράκτιας Αγωνιστικής Αλιείας.

Οι νικητές της Φιλικής Ψαρευτικής Συνάντησης ήταν:

syros41ος      Καφετζής Γιάννης        ΝΟΙΕΣ   (δωροεπιταγή  Δαριβιανάκης Fishing store 50€)

2ος    Αποστολίδης Γιώργος    ΝΟΙΕΣ   (δωροεπιταγή fishing point 25 €)
3ος    Τουφεκτσής Άλκης         Τρίτων   (δωροεπιταγή fishing point 25 €)

Επίσης βραβεύτηκαν:

syros5

Ο Γιάννης Καφετζής για το μεγαλύτερο αλίευμα

syros3Ο Σταμάτης Βολικάκης γιατί ήταν ο μικρότερος αθλητής και

jhjkhkjg
O Κώστας Σουρμαΐνης ως παράδειγμα ζωής για την ανελλιπής συμμετοχή του σε όλους τους αγώνες και εκδηλώσεις του εγγλεζικου-bolognese

Να σημειωθεί ότι για το μεγαλύτερο αλίευμα η ταβέρνα «Γιωσηφάκι» πρόσφερε ένα γεύμα τριών ατόμων δωρεάν. Για τους συμμετέχοντες κληρώθηκαν δυο δώρα από τον κατάστημα Φραγκούλης Fishing που εδρεύει στην Σητεία της Κρήτης.

https://www.facebook.com/groups/1524379307805249/

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.