Ο ψαράς έγινε ψάρι…

Ο ψαράς έγινε ψάρι…

Σήμερα ξεπροβοδίσαμε μέχρι την πύλη του στρατοπέδου ειδικών δυνάμεων στην Νέα Πέραμο, το φιλαράκι μας και συνεργάτη μας Γιάννη Τσιμπινό από την Χίο. Εκεί θα εκπαιδευτεί στο υποβρύχιο spinning, παραπέντε spinning, κάλυψη – απόκρυψη στα λαβράκια, αναρρίχηση σε κάβους για πελαγίσια και σε επιχειρήσεις καταστροφής λιμανιών με λούτσους! Το προηγούμενο βράδυ, αφού πήρε τηλεφωνικά τις ευχές του “παλαιούρα” Μανώλη Αρβανίτη, αντί για μπαρ και μπουζούκια τον πήγαμε για ψάρεμα ώστε να είναι έτοιμος να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα.

tsimpi_oykas1Παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλαμε εγώ και ο Μωυσής, το πρωί τον βρήκε σαν λαβράκι που μόλις ξαγκιστρώθηκε από surface!! Ίσως να φταίει ότι του είπαμε πως εκεί μέσα θα είναι σαν να έχει πενήντα “Αρβανίτηδες” πάνω από το κεφάλι του… Λίγο πριν περάσει την πύλη όμως τα ξέχασε όλα και αντί να δώσει τα χαρτιά κοίταγε να δει αν στο λιμανάκι του στρατοπέδου παίζουν κυνήγια… Μια φορά spinner όλη σου την ζωή spinner!!

Όλοι στο Lurebites του ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ και ότι χρειαστεί θα είμαστε πάντα δίπλα του!! 

Categories: Editorial

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.