Ερασιτέχνες Ψαράδες Δράμας : Φιλική Συνάντηση & Σεμινάριο Βολών

Ερασιτέχνες Ψαράδες Δράμας : Φιλική Συνάντηση & Σεμινάριο Βολών

Το Σάββατο 19/11/16 θα πραγματοποιηθεί φιλική συνάντηση στην παραλία Αγιάσματος στην Καβάλα που διοργανώνει η ομάδα “Ερασιτέχνες ψαράδες Δράμας” στην οποία θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο βολών από τον αντιπρόεδρο του Φ.Α.Ρ Κώστα Γενίκη και Κεμάλ Δερβισόγλου.
drama1Οι φίλοι της τεχνικής θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις στις βολές αλλά και να δουν “μυστικά” του casting και να πάρουν πληροφορίες για την αγαπημένη τους τεχνική!
drama2Σε ευχάριστο λοιπόν κλίμα και γνώμονα την γνωριμία μεταξύ φίλων, πρωτοβουλία των διαχειριστών της ομάδας Κοτσαίδη Χρήστο και Δημήτρη Μυτικόπουλο θα ξεκινήσει αυτό το εγχείρημα στις μία το μεσημέρι του Σαββάτου!

Δεν υπάρχει αντίτιμο για την συμμετοχή και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους!

Βρείτε τις ομάδες στο FB :

banner_drama_fbbanner_far_fb

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.