Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο Aegean Sea Trophy!

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο Aegean Sea Trophy!

Στις 22 Οκτωβρίου θα λάβει μέρος ένας ιδιαίτερος αγώνας surfcasting “Υπό το άγρυπνο βλέμμα των δώδεκα θεών” όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου. Μέγα χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρία Trabucco με έδρα την Ιταλία και ο αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα “Trabucco Fishing Greece – Μπαρού Μαρία Α.Ε.”. Οι συμμετοχές από ότι μάθαμε είναι ήδη πολλές ενώ η λήξη αυτών είναι στις 30 Σεπτέμβρη. Για αυτό διαβάστε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα και σπεύσετε να δηλώσετε συμμετοχή προτού τελειώσει ο Σεπτέμβρης!! Από την μεριά μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του αγώνα, τους υπόλοιπους χορηγούς, τα δώρα και ότι άλλο ευχάριστο πρέπει να ανακοινωθεί! Όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι :

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

aegean_trophy3“Ο 1ος ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “AEGEAN SEA TROPHY” είναι πλέον γεγονός. Θα διεξαχθεί στη βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Μακεδονία μας, στην πόλη της Κατερίνης! Υπό το άγρυπνο βλέμμα λοιπόν, των δώδεκα θεών του Ολύμπου θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου, το μεγαλύτερο surfcasting γεγονός της χρονιάς!
Περισσότεροι από 100 αθλητές, μέλη αθλητικών συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων, καθώς και λάτρεις της τεχνικής, θα συναντηθούν για την μεγάλη αυτή γιορτή και θα διαγωνιστούν στην πιο οργανωμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας.
Το δύσκολο αυτό εγχείρημα της διοργάνωσης, ανέλαβαν από κοινού, ο σύλλογος TRITON FISHING CLUB σε συνεργασία με την ομάδα MACEDONIAN SPORT FISHING TEAM υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ, του Δήμου Κατερίνης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Είναι οφθαλμοφανές ότι η επιτυχία είναι δεδομένη, σύμφωνα με την οργάνωση που υπάρχει και πραγματικά, θα είναι ένα ψαρευτικό γεγονός αξέχαστο.
Μια μοναδική ευκαιρία για όλους, να αποκτήσουν εμπειρία και γνώσεις πάνω στην τεχνική αλλά και παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να αναδειχθεί η αθλητική αλιεία και στη βόρεια Ελλάδα, όπως γίνεται και σε άλλα μέρη. Επίσης, είναι ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, οι φίλοι μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μιας και η εκδήλωση αυτή υποστηρίζεται 100% μέσω και αυτών.
Μεγάλη λοιπόν γιορτή, ετοιμάζεται εδώ στην όμορφη Μακεδονία, με δώρα για όλους τους συμμετέχοντες και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν με τρόπο μοναδικό, τους αθλητές αλλά και όσους θέλουν να πάρουν από κοντά μια γεύση της όλης εκδήλωσης.”


Τόπος Διεξαγωγής Αγώνα

aegean_trophy1


Δολώματα και άλλα

aegean_trophy2Τα είδη των δολωμάτων ορίζονται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ως εξής : Ακροβάτης, Μαύρο θυκαρίσιο, Σαρδέλα.
Η προμήθεια, η ποσότητα και η ποιότητα είναι της αποκλειστικής ευθύνης των συμμετεχόντων.
Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση σας μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας – α) στο τηλέφωνο 6978404065, β) με προσωπικό μήνυμα.
Για τον διαγωνισμό της Παρασκευής 21/10/2016 για το μεγαλύτερο ψάρι δολώματα επιτρέπονται όλα τα φρέσκα.
Στο κατάστημα του χορηγού “Vorgias fishing stores” θα υπάρχουν διαθέσιμα Φαραώ-Μάνες-Μανάκια-Μονοδόλια εισαγωγής-Αμερικάνος.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η χρήση ενισχυτικών υλικών έντονης οσμής στα δολώματα καθώς και η χρήση μαλάγρας, πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα.
Η χρησιμοποίηση ενισχυτικών υλικών οσμής ή/και μαλάγρας οδηγεί στον αποκλεισμό του συμμετέχοντα.

Για να δηλώσετε συμμέτοχη επικοινωνήστε με τον κ. Δημήτρη Σαριδάκη στο τηλ. 6978404065 ή στις σελίδες του facebook : 1st Greece International Tournament AEGEAN SEA TROPHY & Saridakis Dimitris. Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ.

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.