Νέες παραλαβές από το Molix Delfini!

Νέες παραλαβές από το Molix Delfini!

Νέα και άκρως χρήσιμα αξεσουάρ ψαρέματος τοποθετήθηκαν πρόσφατα στα ράφια του καταστήματος του Βασίλη Ρουμπάκη “Δελφίνι” από την εταιρία Molix. Τα συγκεκριμένα παρελκόμενα έρχονται να λύσουν τα χέρια του ψαρά γιατί συνδυάζουν χαρακτηριστικά όπως πρακτικότητα, καινοτομία και κατασκευή από άριστα υλικά.

Jugulo-Soft-Shad-1SS-Shad-5-4H παραλαβή περιλαμβάνει νέα σιλικονούχα δολώματα όπως το Jugulo Soft Shad με την τεχνολογία “easy locking system” αλλά και το SS Shad με το πρωτότυπο σύστημα τοποθέτησης του βάρους μέσα στο σώμα της σιλικόνης.

paralabes_molix1Εκτός από τα τεχνητά, η γκάμα περιλαμβάνει και τις προτάσεις της Molix στα νήματα και στις πετονιές fluorocarbon με το Super Shore Game και X-Bait Fluorocarbon αντίστοιχα.

paralabes_molix2paralabes_molix3Επίσης πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αξεσουάρ μεταφοράς εξοπλισμού όπως η αδιάβροχη τσάντα μεταφοράς τύπου “street”, που φοριέται στο πλάι για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της αλλά και οι ειδικές δέστρες καλαμιού της Molix που προσφέρουν επιπλέον προστασία περιμετρικά στην “εύθραυστη” περιοχή στην κορυφή του καλαμιού.

Magnetic-Clip-Line-CutterMagnetic-Clip-Line-Cutter-2Τέλος την παραλαβή ολοκληρώνουν ο πολύ πρακτικός κόφτης που συγκρατείται με την βοήθεια μαγνήτη για εύκολη τοποθέτηση σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμεί ο χρήστης αλλά και στο… καπέλο τύπου “jockey” (!) της Molix. Το τελευταίο είναι κατάλληλο για προστασία από τον ήλιο αλλά και… στιλάτα ψαρέματα!


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ :

molix_delfini

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.