Η Ιταλική Bad Bass στο κατάστημα Άκης Τηνιακός Fishing Store

Η Ιταλική Bad Bass στο κατάστημα Άκης Τηνιακός Fishing Store

Το κατάστημα Άκης Τηνιακός Fishing Store είναι από τον Ιούνιο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Bad Bass στην χώρα μας. Η Ιταλική εταιρεία ειδικεύεται στην τεχνική του surfcasting κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί Έλληνες ψαράδες τα γνωρίζουν και τα εμπιστεύονται. Στην μεγάλη γκάμα της, θα βρείτε πλήθος προϊόντων όπως χειροποίητα καλάμια, πετονιές, αγκίστρια, πολλούς συνδέσμους, προσελκυστικά, μολύβια, θήκες και πολλά άλλα πρωτότυπα αντικείμενα.

Τα καινούργια μοντέλα!

Τα καινούργια μοντέλα!

Στο κατάστημα αυτή την στιγμή, πέρα των άλλων προϊόντων της εταιρείας, μπορείτε να δείτε από κοντά τις τελευταίες σειρές για το 2016 όλων των surfcasting καλαμιών! Περισσότερα νέα θα έχετε δυνατότητα να μάθετε από το site μας και μάλιστα πολύ συντόμα. Όσοι πιστοί λοιπόν της Bad Bass, προσέλεθετε… στο Άκης Τηνιακός Fishing Store!!

TiniakosΛεωφόρος Λαυρίου 38

Γλυκά νερά

Τηλ. 210 665 8793

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.