Τεράστια επιτυχία στο Kids Fishing Day του Ν.Ο.Ι.Ε.Σ.

Τεράστια επιτυχία στο Kids Fishing Day του Ν.Ο.Ι.Ε.Σ.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. του Πόρτο Ράφτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας με τεράστια επιτυχία το Kids Fishing Day. Ήταν ένα σεμινάριο για παιδιά του Δημοτικού έως 12 ετών που σκοπός του ήταν η γνωριμία με το ψάρεμα και η ευαισθητοποίηση σε θέματα διατήρησης του περιβάλλοντος.

kids_final1

Οι μικροί μας φίλοι ήρθαν σε επαφή με το ψάρεμα με τον καλύτερο τρόπο!

Παρευρέθηκαν πάνω από 50 παιδιά, τα οποία στο τέλος του σεμιναρίου είχαν μάθει να χρησιμοποιούν τον ψαρευτικό εξοπλισμό και είχαν ενημερωθεί για διάφορα σχετικά θέματα. Το βασικότερο όμως ήταν ότι οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν και πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό πρωινό δίπλα στην θάλασσα.

kids_final2

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν διακεκριμένοι Έλληνες Πρωταθλητές Αλιείας

kids_final3

Η γνωριμία με το ψάρεμα φέρνει τα παιδιά κοντά στην θάλασσα

kids_final5

Το σεμινάριο πέρα από το ψάρεμα, είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μας φίλους σε περιβαλλοντολογικά θέματα

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι διακεκριμένοι Έλληνες Πρωταθλητές Αλιείας, Τηνιακός Άκης, Παπαδόπουλος Αντώνης, Κανδρής Αντώνης, Σκλαβενίτης Βασίλης και Αποστολίδης Γιώργος.

kids_final4Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι σε όλα τα παιδάκια καθώς και πλούσια δώρα. Χορηγοί του σεμιναρίου ήταν:  Lucky fishing, Elite for fishermen, Sim ΑΕ, Akis Tiniakos fishing store, Antonis Papadopoulos fishing store, Tracer adventure club, Fragoulis fishing και Skalis Outdoor.

TiniakosΛαυρίου 38, Γλυκά Νερά

Τηλ. 210 665 8793

About Author

Άκης Τηνιακός

Ο Άκης είναι γνωστός στο χώρο μας για την πολυδιάστατη συμμέτοχη του σε ότι αφορά το ψάρεμα. Δημιουργός και αρχισυντάκτης του περιοδικού “Ψαρεύω” το 2006, κατάφερε να φέρει νέα πνοή στα ψαρευτικά τεκταινόμενα, με αποτέλεσμα η προσπάθεια του αυτή να αγκαλιαστεί από χιλιάδες ψαράδες. Οι τεχνικές ψαρέματος στις οποίες αρθρογράφησε είναι το casting, surfcasting, beach ledgering, bolognese και εγγλέζικο ενώ ήταν ο πρώτος που παρουσίασε στην χώρα μας την τεχνική του feeder στην θάλασσα με μια ολοκληρωμένη σειρά άρθρων. Επίσης αρθρογράφησε για αρκετό καιρό στα περιοδικά Fishing Maniac και “Ψάρεμα” και παράλληλα συνεργάστηκε με κορυφαίους ψαράδες της γείτονος χώρας Ιταλίας. Πλούσια είναι και η ανάμειξη του στα αγωνιστικά δρώμενα της χώρας μας με αρκετές συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά με αποκορύφωμα την συμμέτοχη στην Εθνική ομάδα όπου το 2009 μας εκπροσώπησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Surfcasting στο Μαυροβούνιο. Σήμερα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του casting στην πανελλήνιας ομοσπονδία ψαρέματος ΕΟΥΔΑΑ και προσφέρει από το πόστο του τις εμπειρίες του αλλά και τις δυνάμεις του για την ανασυγκρότηση του χώρου. Από το 2008 διατηρεί κατάστημα ειδών αλιείας με έδρα την Παλλήνη στην Αθήνα και μοιράζετε τις γνώσεις του με οποιονδήποτε θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με το αγαπημένο μας χόμπι.