Αγώνας spinning στην Ηγουμενίτσα

Αγώνας spinning στην Ηγουμενίτσα

Δελτίο τύπου καταστήματος “Απόδραση”

Το κατάστημα ειδών αλιείας, camping και κυνηγίου “Απόδραση” με έδρα την Ηγουμενίτσα σε συνεργασία με την Anglermania trading, αποκλειστικού αντιπρόσωπου της εταιρίας DUO σε Ελλάδα και Κύπρο διοργανώνουν τον πρώτο Spinning στην Ελλάδα!
Το event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/5 στην πόλη της Ηγουμενίτσας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλλουν το συμβολικό αντίτιμο των 2 ευρώ, ενώ μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί εκείνος που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς βάση του είδους, αλλά και του αριθμού των αλιευμάτων. Ενδεικτικά: Γοφάρι/Λίτσα (2000 βαθμοί), Κοκάλι (1000 βαθμοί), Λιτσομελάνουρα/Σαφρίδια (500 βαθμοί). Μετά το τέλος του αγώνα και την ανάδειξη των νικητών, θα κληρωθούν και θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα: 2665400419-6975762448

Basic RGB

About Author

Μωυσής Λιάσκος

Ο Μωυσής είναι βασικό στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του καινούργιου site μας Lurebites. Είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας σε ότι αφορά τα προϊόντα του αγαπημένου μας χόμπι και θα υπογράφει κάθε έρευνα, δοκιμή ή παρουσίαση που αναρτούμε. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας του τμήματος Μηχανολογίας και θα βοηθήσει με τις γνώσεις του στα τεχνικά θέματα που θα σας παρουσιάσουμε. Ασχολείται φανατικά με το ψάρεμα και ειδικά με τις τεχνικές του spinning, shore jigging και eging.