To Lurebites στην έκθεση Boat&Fishing!

To Lurebites στην έκθεση Boat&Fishing!

Χωρίς να έχουμε κλείσει ούτε ένα χρόνο λειτουργίας, κάναμε δειλά την πρώτη εμφάνιση μας στην έκθεση Boat&Fishing, μια έκθεση που αποτελεί θεσμό στα ψαρευτικά δρώμενα της χώρας μας. Όποιος κατάφερε να παραβρεθεί σε αυτή την γιορτή δεν θα έμεινε παραπονεμένος αφού όλες οι εταιρείες που συμμετείχαν, είχαν κάτι καινούργιο να παρουσιάσουν παρόλο που η κατάσταση στην χώρα μας είναι δύσκολη.

Δυστυχώς λόγω προσωπικών θεμάτων αλλά και λόγω ότι δεν εξασφαλίσαμε έγκαιρα την απαραίτητη άδεια από τους διοργανωτές, δεν μπορούμε φέτος να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά το τι είδαμε και τι έγινε.

seminario_3Ευελπιστούμε του χρόνου να έχουμε μεγαλώσει και άλλο ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοια events με την σοβαρότητα που τους αξίζει. Όσον αφορά την δικιά μας παρουσία στα σεμινάρια για την παρουσίαση των προϊόντων Delalande και JIGSkinz, καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αισθητά μεγάλη παρουσία σας!!

Σας ευχαριστούμε!!!

Σας ευχαριστούμε!!!

Βασικά, μας πιάσατε απροετοίμαστους… Δεν περιμέναμε τόση συμμετοχή κάτι που μας δημιούργησε το “άγχος του πρωτάρη” και σε συνδυασμό με την όχι τόσο καλή προετοιμασία, δεν είχαμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας αποτελούταν από εμένα, τον Γιάννη Τσιμπινό και τον Γιώργο Μπούκη οι οποίοι πήραν το βάπτισμα του πυρός στα δύσκολα και θέλω να τους ευχαριστήσω για την ποιότητα τους σαν άνθρωποι.

seminario_6Σε ένα χώρο ανταγωνιστικό και κορεσμένο, είναι ωραίο να βλέπεις αυθεντικά παιδιά, να προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, προβάλλοντας όμως αυτό που είναι και όχι αυτό που δεν είναι! Αυτό πάντως που μου άρεσε ήταν ότι ένιωσα ότι το Lurebites είναι πια μια δεμένη γελαστή ομάδα, καθώς όλοι οι συνεργάτες ήταν εκεί και προσπαθούσαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν! Ότι και να πω είναι λίγο!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!

Παρουσίαση softbaits Delalande

Παρουσίαση softbaits Delalande

seminario_5

Παρουσίαση JIGSkinz

Αυτό όμως δεν μας πτοεί και είναι για εμάς ένα μάθημα ώστε η επόμενη φορά να είναι ανώτερη των προσδοκιών σας! Για όσους δεν είχαν την τύχη να παραβρεθούν θα μοντάρουμε τα σεμινάρια και θα σας τα ανεβάσουμε ώστε να μπορείτε να τα δείτε και εσείς. Βέβαια, θα μας πάρει λίγο χρόνο καθώς το πρόγραμμα μας αυτό το μήνα που έρχεται, είναι κάτι παραπάνω από βαρύ.

seminario_7seminario_8seminario_9Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι καθώς είδαμε ότι όλος ο κόπος μας αυτόν τον καιρό δεν πήγε χαμένος. Το αντίθετο μάλιστα! Οι εταιρείες που έχουμε ήδη συνεργασία μείνανε ευχαριστημένες, οι εταιρείες που μιλήσαμε πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε και ο κόσμος μας αγκάλιασε για αυτό που είμαστε : δηλαδή μια τίμια και καθαρή ενημέρωση!!

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.