Σεμινάριο “Η λογική του Spinning”

Σεμινάριο “Η λογική του Spinning”

Όλα ξεκίνησαν από μια συνομιλία με τον Πέτρο Δεσποινίδη, ιδρυτή της ομάδας “Spinning Στην Βόρεια Ελλάδα” : “Γιώργο, με ρωτάνε συνέχεια διάφορα για την τεχνική του spinning. Δεν έρχεσαι Θεσσαλονίκη να μας πεις δυο λόγια;”. Η απάντηση μου ήταν θετική αρκεί να έβρισκε ένα χώρο στην δίπλα στην θάλασσα και ένα χορηγό να μου βάλει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα για ταξίδια. 

Ο Πέτρος έτρεξε πολύ και αυτό που ξεκίνησε σαν μια απλή μάζωξη τελικά κατέληξε σε ένα από τα πιο οργανωμένα σεμινάρια που θα γίνουν στην χώρα μας! Τόσο μεγάλο που πραγματικά θέλω πολύ να ανταποκριθώ με το παραπάνω στις προσδοκίες όλων εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Έτσι λοιπόν την Κυριακή 3 Απριλίου κατά τις 12:00 το πρωί στο Καυτανζόγλειο Κολυμβητήριο, θα λάβει μέρος αυτό που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια γιορτή του spinning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο σεμινάριο λέγεται “Η λογική του spinning” και στόχος του είναι να πάρετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να ξέρετε πως θα ανταποκριθείτε σε οποιοδήποτε περιβάλλον ψαρέματος και απέναντι σε οποιοδήποτε αρπαχτικό ψάρι. Με λίγα λόγια θέλουμε να μάθετε τον τρόπο σκέψης ενός spinner ώστε να μπορείτε να εξελίσσεστε και να διαμορφώνετε την προσωπική σας άποψη στο ψάρεμα πάνω σε γερές βάσεις και όχι να ακολουθείτε τυφλά το τι κάνει ο διπλανός σας ή οποιοσδήποτε άλλος. Στο πρώτο κομμάτι θα μιλήσουμε για τις διάφορες τεχνικές του spinning, τον εξοπλισμό και το σεταρίσμα του και τα τεχνητά δολώματα ενώ στο δεύτερο κομμάτι θα μιλήσουμε αποκλειστικά για το ψάρεμα με ότι αυτό περιέχει δηλαδή ακόμα και τον τρόπο που παλεύουμε με ένα ψάρι. Για να μην γίνει κουραστικό, θα σταματάμε σε κάθε ενότητα και θα απαντάμε στις ερωτήσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά και θα ανταλλάσσουμε απόψεις.

semi_boreia_2Ο εξοπλισμός και όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το σεμινάριο θα είναι του μέγα χορηγού μας -που ανέλαβε και το κόστος της διοργάνωσης- “ThalassaShop” και συγκεκριμένα θα είναι των εταιρειών WFT και DUO. Να τον ευχαριστήσω για αυτήν την ευγενική χορηγία καθώς και τους δωροθέτες μας για τα πλούσια δώρα! Στην συνέχεια θα γίνει αναλυτική αναφορά στο τι προσφέρει σε εσάς ο καθένας ξεχωριστά. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αυτό να είναι μια ωραία αρχή για ακόμα περισσότερα πράγματα με στόχο πάντα την δικιά σας σωστή ενημέρωση!!

Δωροθέτες

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα γίνει κλήρωση δώρων, προσφορά των παρακάτω καταστημάτων :

semi_boreia_3 semi_boreia_4

Στο σεμινάριο θα υπάρχει δωρεάν καφές από :

GT3GT5

About Author

Γιώργος Φενερλής

Ο Γιώργος έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία στον περιοδικό τύπο από το 2004, γράφοντας άρθρα κυρίως για την τεχνική του spinning. Ήταν από τους πρώτους που έγραψε για αυτήν την τεχνική ενώ εισήγαγε και νέες όπως το Eging και το LRF. Τα περιοδικά με τα οποία έχει συνεργαστεί είναι το “Thalassa”, “Boat & Fishing”, “Το Ψάρεμα και τα Μυστικά του” και τέλος το “Ψαρεύω” στο οποίο υπήρξε συνδημιουργός και δούλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως αρχισυντάκτης του. Πέρα από την αρθρογραφία έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις προϊόντων, δοκιμές, ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις αγώνων αλιείας. Επίσης είναι ο δημιουργός και κάτοχος του παρόντος site.