Πρώτη Κόπη Πίτας Spinning Anglers Team

Πρώτη Κόπη Πίτας Spinning Anglers Team

Άλλη μια συνάντηση μας έκλεισε το κύκλο της! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε να παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας μας για το έτος 2016. Το σημαντικότερο κομμάτι αυτής μας της συνάντησης αφορούσε την γνωριμία μας από κοντά σε ένα πιο ζεστό και φιλικό κλίμα, με πολλές ψαρεκουβέντες και κάποιους προβληματισμούς από φίλους και από τα μέλη μας σχετικά με την ομάδα μας. Και τους λάβαμε πολύ σοβαρά υπόψην!

 kopi_pitas_anglersΤη παράσταση έκλεψε όμως ο Αλέξης Λεκάτης ο οποίος αν και αναδείχτηκε ο τυχερός της βραδιάς, χάρισε στον μικρό φίλο της παρέας μας Φίλιππο Κάσσιο το δώρο του φλουριού. Μας εξέπληξε και συγκίνησε τους πάντες με αυτή του τη κίνηση, δείγμα του τι αγάπη υπάρχει μεταξύ των μελών της ομάδας μας. Το δώρο ήταν ένα καλάμι spinning της Veret, το Power Spin με χαρακτηριστικά c.w. 20 – 60 γρμ. και μήκος 2,70 μέτρα.

kopi_pitas_anglers1banner_PESCA_MAFIAΕπίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αλέξανδρο Νινιό ιδιοκτήτη του καταστήματος Pesca Mafia για το πολύ όμορφο δώρο που μας έδωσε κλείνοντας ιδανικά ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο ενδιαφέρουσες συζητήσεις, άφθονο γέλιο και πάνω από όλα μια καλή και ζεστή παρέα.

kopi_pitas_anglers3kopi_pitas_anglers4Τέλος για να κλείσουμε αυτή την συνάντηση και φεύγοντας για Μυτιλήνη, αυτό που παίρνω μαζί μου είναι πολύ τροφή για σκέψη, από αυτά που άκουσα. Σίγουρα όλα μπορούν να διορθωθούν αρκεί να έχουμε την στήριξη σας. Μένετε συντονισμένοι στην ομάδα μας και δείτε την συνέχεια μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

banner spinninganglres

About Author

Παναγιώτης Συρίγος

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Λέσβο. Ξεκίνησε το ψάρεμα από πολύ μικρός με την τεχνική του απίκο και στην συνέχεια ασχολήθηκε με το ψάρεμα στο χέρι με καρούλια. Όταν στην χώρα μας ήρθαν οι καινούργιες τεχνικές με καλάμι, ασχολήθηκε εντατικά με το casting. Τα τελευταία χρόνια όμως τον κέρδισε το spinning σε σημείο να παρατήσει όλα τα άλλα ψαρέματα. Το μεράκι του για την τεχνική και η δοτική προσωπικότητα του τον οδήγησαν στο να δημιουργήσει μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στο facebook για το spinning. Η σελίδα ονομάζεται SpinningAnglersTeam και σκοπό έχει την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των spinners, δίνοντας τους την δυνατότητα να μοιραστούν ακόμα και τις χαρές μιας πετυχημένης εξόρμησης. Στο site μας θα γράφει για τις περιπέτειες του στο νησί με spinning αλλά και θα μας γνωρίσει με τους καλύτερους τοπικούς ψαράδες μέσα από τα κείμενα του.